Fontos rangadó következik a Kispest ellen

hv • 2022. november 22., kedd •
A szombati magabiztos, PEAC feletti győzelem után máris itt az újabb feladat a SZKKA női kézilabdázói számára. Az elmúlt hetekben kiváló formában játszó Pődör Rebeka és társai a Soroksári Sportcsarnokban, a bajnokságban 6. helyen álló Kispest NKK ellen vívnak rangadót.
Fontos rangadó következik a Kispest ellen

Nincs sok idő pihenésre, a hétvége után itt az újabb kihívás. A jó erőkből álló XIX. kerületi gárda legyőzése nem ígérkezik könnyűnek.
Gazsovics Virág, a kispestiek egyik legjobbja így látja az esélyeket: 

- Gyors, tempós mérkőzést várok, és hogy mindenképpen itthon tartjuk majd a 2 pontot. Védekezésünk és kapusteljesítményünk stabilnak mondható, ebből tudunk építkezni. Ha a támadásainkat pontosan fejezzük be, akkor győztesen hagyhatjuk el a pályát. A Szombathely eddig vegyes játékképet mutatott, így nagyon nehéz előre megmondani, milyen napot fognak ki a szerdai bajnokin, az biztos, hogy nem fogják könnyen nálunk hagyni a két pontot!

Természetesen az SZKKA nem otthagyni, hanem elhozni akarja a két bajnoki pontot. Pődör Zoltán vezetőedző szerint nagyon fontos rangadó vár a csapatra:

- A Kispest az egyik olyan gárda, amely ellen a feljutás szempontjából is fontos lenne győznünk. Pődör Blanka visszatérése sokat lendíthet a játékunkon. Ő olyan játékos, aki adott esetben egymaga is tud meccset eldönteni. Sajnos a két sérültünkre az idén már nem számíthatunk, de ettől függetlenül céljaink nem változtak. Soroksárra is győzelmi szándékkal indulunk.

Fotók: szkka.hu
 

közösség

további frisss

lap tetejére