Fish and chips, burger, churros - Péntektől Food Truck Show a szombathelyi Fő téren

• 2023. szeptember 29., péntek •
Még gluténmentes kínálat, sör, kávé és édesség is lesz a guruló büfékben, amelyek vasárnapig táboroznak a belvárosban.
Fish and chips, burger, churros - Péntektől Food Truck Show a szombathelyi Fő téren

Ki ne szeretne egyszerre egy igazi fesztiválhangulatban jót enni, és közben rászoruló gyermekeknek segíteni, azaz jót tenni? - szól a program sajtóanyaga. Szeptember 29. és október 1. között újra Szombathelyre érkezik a Food Truck Show, ahol mindenki megkóstolhatja Magyarország legjobb street foodjait.

Az esemény évek óta a céljául tűzi ki, hogy helyi, nehéz körülmények között élő gyermekeknek segítsen - írják. A Food Truck Show-turné Szombathelyre érkezik a Fő térre. A guruló gasztronómia nagyágyúi a Kuckó Önkéntes Programmal karöltve sokadik alkalommal dolgoznak gőzerővel családi otthonokban nevelt gyerekek élményszerzésén. A rendezvényeik forgalmának 1%-át gyűjtik össze, ebből az összegből a helyszín közelében lévő otthonból hívnak meg gyerekeket, nevelőket.

A Food Truck Show rengeteg truckkal, és digitális, a kocsik oldalán QR-kóddal könnyedén elérhető étlappal vár mindenkit! Nemzetközi felhozatalból sem lesz hiány. A jól megszokott street foodok mellett lehetőség lesz válogatni brazil, görög, amerikai vagy spanyol ételekből egyaránt. Sőt, a gluténérzékenyeknek sem kell aggódniuk, hiszen velünk tart a Lili’s Truck is, akik teljesen gluténmentes kínálattal érkeznek. A gasztronómiai produkciót zenés-táncos történések is kiegészítik, az RM Acoustic, az Energy Tancklub, Peltzer Géza és a West Side Tse közreműködésével.

Truck lista:
Étel:
Corcovado Brazilian Restaurant, Lili’s Gluténmentes Truck, NEMO Fish & Chips, Che Che Burger, Pizz’Burger, Smokey Monkies BBQ, Meraki, Black Heaven Barbecue, Raclette by Lili
Ital:
Martini Fiero, Pop, Borkas, Costa Coffee, Kőszegi Sör
Desszert: 
DreamSteam, Happy Churros
 

közösség

további frisss

lap tetejére