Fidelitas: Felelősségvállalás, segítő akciók az új elnök céljai

• 2022. november 29., kedd •
A közelmúltban tartottak tisztújítást a Szombathelyi Fidelitasban, az új elnök Kocsis Gergő lett. Egy múlt heti eseményen, az Állatbarátok Vasi Egyesülete telephelyén tartott adományátadáson kérdeztük arról, hogy miért épp ezt a formáját választotta a nyilvánosság előtti bemutatkozásnak.
Fidelitas: Felelősségvállalás, segítő akciók az új elnök céljai

- Már három évvel ezelőtt, a helyi szervezet újjáalakításakor is hasonló akcióval kezdtük meg a munkát. Mindannyiunk számára fontosak az állatok, nagyra értékeljük a menhelyek tevékenységét, és a tagság is az ügy mellé tud állni. Az állatokat mindenki szereti, igyekszünk nekik és gondozóiknak is minél gyakrabban segíteni majd - mondta a Frisss.hu-nak a fiatal elnök.

Úgy véli, nemcsak a tagok számára, hanem egy egész generációnak mutathatnak így példát. - Látok egy tendenciát: egyre több fiatal éli az életét felelősen, tudatosan, úgy, hogy tenni is szeretnének egy-egy ügyért. Ez erre is jó alkalom - jegyezte meg Kocsis Gergő, aki több Fidelitas-taggal együtt több mázsa kutyatápot, macskaalmot és más holmit hozott nemrég dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő támogatásával az Állatbarátok Vasi Egyesülete telephelyére.

Kiderült: az ifjúsági szervezet idén még más megmozdulást is tervez, támogatják majd a rászoruló családokat, de a jövő évre is vannak már elképzeléseik.

közösség

további frisss

lap tetejére