Fertőtlenítés a koronavírus-járvány után

Szponzorált tartalom (x) • 2020. július 14., kedd •
A kereskedők számára kifejezetten fontos, hogy újra megerősítsék a bizalmat az emberekben, ez pedig a járvány után kissé nehezebbé vált. Az emberek még mindig óvatosak, és ódzkodnak a másokkal való érintkezéstől. De szerencsére van megoldás erre is! Az ún. germicidlámpa és ennek készülékei hatékonyan fertőtlenítik a teret és a felületeket egyaránt. A következő pár sorban ezen módszer alkalmazási területeiről olvashatsz bővebben.
Fertőtlenítés a koronavírus-járvány után

A germicidlámpáról röviden

Az ún. germicidlámpa egy forradalmian új készüléknek minősül, amivel gyakorlatilag minimalizálható a baktériumok aránya az egyes helyiségekben.

Ezek a készülékek a 253,7 nm-es UV-C sugárzásuknak köszönhetően szinte kiirtják a kórokozókat. Még az olyan légben szálló mikroorganizmusokkal is elbír, mint amilyen a vírus, a penész vagy a gomba. Tulajdonságaik alapján megkülönböztethetünk szabadon sugárzó fali lámpatesteket, zárt rendszerű lég- vagy víztisztító készülékeket, amelyekbe a lámpák beépítésre kerültek, továbbá a nagyobb irodaházak légterének fertőtlenítésére szolgáló légcsatornába vagy légkezelőbe építhető UVC egységeket.

 

 

A légtisztítás jelentősége otthon

Életünkben különösen fontos az egészség, de néha nehéz kivédeni a baktériumokat, vírusokat. Ez különösen az őszi-téli időszakban igaz, amikor a megfázásos, influenzás megbetegedések végigsöpörnek a családokon. Az óvodából, a munkahelyről egyaránt hazavihetjük a nem kívánt vírusokat, és ilyenkor ezt nagy valószínűséggel mindenki elkapja. Miért ilyen hosszú életű egy vírus? Nos azért, mert a légtérben még sokáig aktívak maradhatnak.

Éppen ezért születtek meg azok a légtisztító berendezések, amelyekbe germicidlámpát építettek be, és az ember mellett is biztonságosan működtethetőek. Ezek csíramentes levegőt varázsolnak a lakásba, és jelentősen mérsékelhetőek a kellemetlenségek.

A Hollandimpex magáncélú felhasználásra gyártott termékei segítségével még sterilizált szoba is teremthető. Ez kifejezetten olyan háztartásba ajánlott, ahol gyengült immunrendszerű vagy súlyos műtéten átesett egyén lakik.

 

Víztisztítás a forró nyári napokon

A legtöbb hétköznapi módszer elavultnak minősül, ha a medence fertőtlenítéséről van szó. Az UV-C víztisztítási technológia teljesen környezetbarát, mivel nem változtatja meg a víz összetételét, és semmilyen veszélyes vegyszer sem juthat a környezetbe. Ez az eljárás segít baktériummentessé tenni medencédet is, így nem kell azon aggódnod, hogy a járvány után mennyire egészséges vagy sem a fürdőzés. 

Ráadásul a Blue Lagoon víztisztító termékcsaládjának berendezéseivel a kerti medencék vizének tisztítása során még a klór miatt sem kell aggódnod! A vízfertőtlenítés ugyanis a felhasznált klór mennyiségének csökkentésével zajlik.
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére