Féltékenységből agyonverte két gyerekének apját egy nő Zalában

• 2023. június 03., szombat •
A 37 éves férfi életét nem lehetett megmenteni.
Féltékenységből agyonverte két gyerekének apját egy nő Zalában

A kocsija mellett fekve találtak rá egy összevert, haldokló férfire Zala vármegyében. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de már nem tudták megmenteni az életét, meghalt. A 37 éves, kétgyerekes családapát a felesége bántalmazta, féltékenység miatt vesztek össze. 

A nő férje fejét ütötte, ellökte és egy üveget is hozzávágott. A férfi ezután szállt kocsiba, de a sérülései miatt nem jutott messzire. 

Az ügy kapcsán a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiadott egy közleményt, ebben azt írják, hogy a nyomozás adatai szerint 2023. május 27-én az esti órákban zalalövői családi házukban, szerelemféltés miatt szóváltás alakult ki egy házaspár között. A vita során a feleség bántalmazta férjét, akit többször kézzel megütött, egy üveggel fejen dobott és hanyatt lökött. A férfi ezután autóval elment otthonról, majd néhány órával később belehalt sérüléseibe. A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 38 éves nőt, aki az eljárás során szabadlábon védekezhet - írja a zaol.hu.

A helyiek megdöbbentek.


forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére