"Félek, hogy az anyja kárt tesz magában vagy a kislányban" - aggódik az apa

ripost.hu • 2023. május 28., vasárnap •
Lukács Roland, az eltűnt 6 éves Letícia édesapja a lakosság segítségét kéri, hogy mielőbb biztonságban tudhassa a kislányát.
Félek, hogy az anyja kárt tesz magában vagy a kislányban - aggódik az apa

Az eltűnt 6 éves Lukács Letíciát nagy erőkkel keresi a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01070-157/162-5/2023 körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó gyerekkorú Lukács Letícia eltűnése ügyében - írja a ripost.hu.

A gyermek eltűnését a kislány édesapja, Lukács Roland jelentette be a rendőrségen, miután az anyja 2023. április 28-án délután jogellenesen elvitte az óvodából az édesapával közös felügyelet alatt álló gyermekét.

Az édesapa azóta nem tudja őket elérni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást Lukács Rolandné, születési nevén Dínó Zsanett ellen.

Lukács Letícia az édesapa információi alapján körülbelül 138 cm magas, vállig érő göndör barna haja van és a szeme színe is barna.

Kép: police.hu

„A kislányom anyukája sajnos  nincs jól mentálisan, komoly problémái vannak. Félek, hogy fogy az idő, és minél tovább van nála a kislány, annál inkább veszélyben van”

– mondta a Ripostnak Letícia édesapja, Roland.

Az édesapa szerint a police.hu oldalán található kép az anyukáról, akit szintén köröz a rendőrség, nem hasonlít már rá eléggé, mert az önpusztító életmódja miatt nagyjából 40 kilósra fogyott asszony, és már másképp néz ki, a szája is fel van töltve.

„Attól félek, hogy az anyuka kárt tesz magában vagy a kislányban. Egyáltalán nem tudok aludni, egyszerűen nem tudok ezzel az egésszel mit kezdeni, nagyon féltem a gyermekemet”

– hangsúlyozta a Ripostnak a kétségbeesett édesapa, aki naponta jár a rendőrségre, hátha valamilyen friss információt közölnek vele. Ugyanakkor a rendőrség tudomására hozta mindazt az információt, amit gyermeke anyjáról tud, és bizonyítékokkal is szolgált.

„Hétfőn tettem feljelentést, azóta nem találják őket. Annyit tudtam meg, hogy rokonoknál bújtak el, van két város is, ami szóba jöhet, de

hogy pontosan kinél és hol vannak, azt egyelőre senki nem tudja”

– folytatta Roland.

„Attól félek, hogy egy ilyen anyukával, aki befolyásoltság alatt van, aki már nem önmaga, azt érzem, hogy nagyon nagy veszélyben van a kislányom. Minden egyes percben, amíg vele van”

A Ripost információi szerint Roland minden rendelkezésére álló bizonyítékot elküldött a rendőrségnek, hogy minél hamarabb megtalálják az eltűnt gyermekét, Letíciát. Az édesapa emellett a lakosság segítségét kéri.

„Nem tudok már kihez fordulni, nem tudok már mihez fordulni, kétségbe vagyok esve, a lakosság segítségét kérem, bármilyen segítség jól jönne, ha valaki tudja, hol vannak, szóljon, hogy megelőzhessük a nagyobb bajt.”

 

Kép: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a 6 éves Letícia, illetve édesanyja tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

közösség

további frisss

lap tetejére