Ezeket soha ne mondd egy pasinak!

frisss.hu, ripost.hu • 2016. május 18., szerda •
Az vitathatatlan, hogy az őszinteség a legfontosabb egy párkapcsolatban. Azonban vannak olyan dolgok, melyeket jobb, ha magadban tartasz, és nem terheled azokkal a társadat.
Ezeket soha ne mondd egy pasinak!

Megmutatjuk, hogy melyek azok a mondatok, szavak, amik nem hagyhatják el egy nő száját. Ezek bántóak, idegesítőek vagy terhelőek. Egy pasi sem díjazza, ha a választott hölgy így beszél:

"Pénzügyi gondjaim vannak!"

A kapcsolat elején próbáld elkülöníteni a kasszát. Ne lássa, hogy a segítségére van szükséged. Ne ő legyen a biztos anyagi háttered.

"Olyan vagy mint egy plüssmackó!"

Persze, legszívesebben "megzabálnád" a másikat, de ne dumálj, cselekedj!

"Utálom a barátaidat!"

Ne kérd, hogy válasszon: a párja vagy a barátai. Nem kell őket szeretni, de elviselni annál inkább. Senkinek nincs szüksége arra, hogy szidják azokat az embereket, akik közel állnak hozzá, Ez egyébként a családtagokra is vonatkozik.

"Átáztam?"

Pfúj! Nincs annál nagyobb szerelemgyilkos, mintha a menstruációdról beszélsz. Hidd el, nem kíváncsi a havi női gond részleteire!

"Szexi a haverod!"

Még ha így is gondolod, a legjobb, ha ezt nem mondod. Féltékeny lesz, és többet nem fogsz egy asztalnál ülni a haverjával, mert azon fog agyalni, hogy teljesen bepörögsz tőle.

"Milyen jól néz ki az exem!"

Az ex-kérdés alapjáraton is kényes terület. Szóval nem kellene játszani a tűzzel…

"Ezt utálom rajtad!"

Ne mondd neki, hogy nem szereted bizonyos testrészét, mert rosszul esik majd neki, és ezen fog agyalni. Ha pedig megvan a rózsaszín köd, úgy tökéletes, ahogy van, nem?

"Ezt akarod felvenni?"

Ne kritizáld a pasid stílusát, és ne akard, hogy a saját ízlésed, stílusod szerint öltözzön. Te sem szeretnél ilyet hallani indulás előtt pár perccel.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére