Erre költi ifj. Schobert Norbi a megnyert 12 milliót

ripost.hu • 2022. december 29., csütörtök •
Hatalmas versenyben, az utolsó pillanatokban fordítva az álláson nyerte meg a TV2 Farm VIP tegnap esti döntőjét. A műsor legfiatalabb játékosa már azt is tudja, hogy mire költi a hatalmas összeget.
Erre költi ifj. Schobert Norbi a megnyert 12 milliót

Szinte önkívületi állapotban ölelte át családját ifjabb Schobert Norbi, miután szoros párviadalban tegnap este megnyerte a TV2 Farm VIP döntőjét - írja a ripost.hu.

"Nagyon izgalmas és kemény párbaj volt, nehéz feladatokkal. A végére már éreztem a megterhelést, de sokat jelentett, hogy a célban ott voltak anyuék" – emlékezett vissza ifj. Schobert Norbert, akit a szerettei lendítettek át a holtponton.

Igen, a vége felé hallottam a hangjukat, ahogy a családom szurkolt nekem. Ettől új erőre kaptam, és szinte a nulláról hoztam vissza az energiaszintemet.

Ők voltak a legnagyobb motivációim, az egész műsor alatt rájuk gondoltam. Meglepett, hogy anyuék hangja ennyi erőt adott és pont a legjobb pillanatban, amikor már éreztem, hogy kifogyok a szuflából 

– hangsúlyozta önfeledt örömmel a 17 éves győztes, aki így hazavihette a 11+1 millió forintos fődíjat. Azt is elárulta, hogy nem szeretné elkölteni a nyereményét, inkább a tanulmányaira szeretné fordítani, mesélte a Borsnak. 

Smaltig Dalma is rengeteget bizonyított a Farm VIP-ban, hogy a vidéki légkörben is magabiztosan megállja a helyét. A döntőben hiába vezetett sokáig, az utolsó két szakasz feladataiban fordult a kocka.

"Az összes szalmabálát felfordítottam és a Norbiét találtam meg. Egyszerűen hiába fordítottam fel vagy huszonötöt, egyikben sem volt semmi. Itt ment el az időm, ennyin ment el, ezért vagyok nagyon rosszul" – mondta csalódottan Dalma, aki a befutó után magához ölelte Norbit, miközben elsírta magát.

Családja is mérhetetlenül büszke Norbira, akinek most sikerült az emberek szívét is elnyerni, és egyúttal kilépni híres szülei árnyékából.

Édesanyja a Borsnak azt is elárulta, hogy fia nem ismerte játékostársait, és egyszerűen a kalandvágya hajtotta. Csak egyetlen intelemmel engedte el nagyobbik fiát a versenybe: "Tudd értelmezni és elfogadni mások pillanatnyi lelkiállapotát, és ha így teszel, nem lesz gond."

Most, hogy láttam őt adásról adásra, hátradőlök, és azt érzem, hogy a fiam készen van. Eldőlt, hogy milyen ember lett és lesz. Amikor a forgatás előtt elbúcsúzott, azt mondta, hogy szeretné megmutatni önmagán keresztül, hogy kik is vagyunk mi, az ő szülei.

Ő a mi tükrünk, és aki most belenézett, az tudhatja, milyen értékeket igyekeztünk átadni neki. Soha nem generált egyetlen konfliktust sem és soha nem is vált semmilyen intrika céltáblájává

 – mesélte büszkén Rubint Réka. 

Képek: TV2

közösség

további frisss

lap tetejére