Erre figyelj konténeres sittszállításkor a VI. kerületben

szponzorált tartalom (x) • 2021. szeptember 15., szerda •
Konténeres sittszállítás során érdemes odafigyelni több dologra is. Ráadásul egyes területeken (pl. Terézvárosban is) vannak olyan körülmények, amelyek fontossá teszik, hogy tudj ezekről a nagyobb odafigyelést igénylő dolgokról. Ebben a bejegyzésben kivesézzük, hogy mire is kell figyelned, ha konténeres sittszállítást szeretnél rendelni a VI. kerületben.
Erre figyelj konténeres sittszállításkor a VI. kerületben

Időben rendeld meg a konténeres sittszállítást!

Mivel a VI. kerület egy elég gyorsan változó, elég sok építkezést felvonultató része a fővárosnak, így mindig nagy a nyüzsgés. Az építkezések, felújítások, esetenként bontások szinte egymást érik az év nagy részében, tavasztól egészen őszig.

Mint oly sok mindenben, a sittszállításban is érdemes előregondolkozni, előretervezni. A fent említett nagy mennyiségű építési terület miatt érdemes időben megrendelned a konténeres sittszállítást is. Ha az utolsó pillanatra hagyod, előfordulhat, hogy a nagyszámú építkezés miatt nem olyan ütemben jutsz majd szabad konténerhez, mint azt tervezted.

Ezzel pedig hátráltatod a saját vagy megbízott brigádod munkáját. Akár napokat is csúszhatsz az építkezéssel, bontással vagy felújítással.

Fontos, hogy hova kerül a konténer

Nagyon nem mindegy, hogy egy építési területen van-e hely a konténer elhelyezésére, vagy közterületre kell lerakni. Persze akkor nincs gond, ha gyorsan fel tudsz pakolni minden sittet a csapatoddal, mert azt még akár a sofőr is megvárja. Viszont ha arról van szó, hogy ott marad a tároló akár napokra is, máris más a helyzet.

Ha saját telken belül le tudod tenni valahova, az a legtisztább. Ekkor saját területeden van, így nincs útban, senkinek sincs beleszólása.

Azonban amint közterületre kell letenned a konténert, máris területfoglalási engedélyre lesz szükséged. Ehhez pedig csak pénzért juthatsz hozzá, méghozzá a helyi, terézvárosi önkormányzattól. Ezzel pedig nőni fognak a költségeid, ráadásul még ügyet is kell intézz, azaz rámegy valamennyi időd is. De sajnos ez van, ezek a szabályok, amelyeket be kell tartanunk.

Ne szemeteljünk! Óvjuk a környezetünket!

Természetesen már azzal is teszel a környezetedért, hogy nem illegális lerakókba szállítod az építkezésen keletkező hulladékokat. De azért még ezen kívül is van mire figyelni.

Egy konténeres sittszállítás során fontos szempont kell legyen a környezetvédelem, a környezettudatosság is. Épp ezért kell jól megválasztani a szállító partnerünket. Ha olyan céget választasz, mint a fenti linken elérhető Konténer Guru, akkor jól döntesz, ugyanis ők figyelni fognak a környezetünkre.

Náluk az alapkritérium, hogy a szállítás során ponyvával le legyen takarva az építési hulladék. Így a szóródó anyagok sem kerülnek elszórásra. Szebb és tisztább lesz a környezetünk. Továbbá az is jó mérce, hogy náluk fontos az újrahasznosítás. Így amit csak lehet, azt különválogatnak, majd újrahasznosításra kerülnek ezek az anyagok.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére