Erősödött a védősor

• 2020. augusztus 14., péntek •
Újabb játékos érkezett a Haladás hátsó szekciójába, Kelemen Dávid személyében élvonalbeli múlttal rendelkező futballista szerződött Szombathelyre.
Erősödött a védősor

Mátyus János a legutóbbi, gyirmóti bajnoki utáni nyilatkozatában hangsúlyozta: a csapat védekezése nem olyan stabil, mint a tavasszal volt. A klubvezetés nem is tétlenkedett, a Haladás ugyanis egy évre kölcsönvette az NB I-es Paks belső védőjét, a 28 esztendős, 189 cm magas Kelemen Dávidot. A békéscsabai születésű, korábbi U19-es és U21-es válogatott hátvéd futballozott az MTK-ban, az izraeli Hapoel Tel-Avivban, Békéscsabán, Nyíregyházán, és a Vasasban is, mielőtt Paksra igazolt. Az NB I-ben 49, az NB II-ben 96 találkozón lépett pályára, az első osztályban egy, a másodosztályban öt gólt szerzett. A legutóbbi idényben 10 meccsen volt kezdő, egy gólt szerzett - tájékoztatott a klub hivatalos honlapja.

Séllei Árpád ügyvezető igazgató elmondta: a védő szerződésében szerepel, hogy az őszi szezon végén eldöntheti, visszatér-e Paksra, vagy hosszabb időre aláír Szombathelyre.


fotó: haladas.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére