Ennek a német férfinak van a legtöbb piercingje a világon

velvet.hu • 2021. december 31., péntek •
Rolf Buchholz extrém módon rajong a tetoválásokért és piercingekért, olyannyira, hogy utóbbiakból összesen 458 darab díszíti a testét. A legintimebb testtájaira is több mint 200 testékszert szúratott, jóformán nagyítóval kell keresni rajta az érintetlen felületeket.
Ennek a német férfinak van a legtöbb piercingje a világon

Buchholz a testét díszítő piercingek számával a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, neki vagy ugyanis a legtöbb testékszere a világon. A 458 darab piercingből összesen 278 lapul az alsónadrágja alatt. Ennek ellenére a férfi állítja: igencsak kielégítő szexuális életet él.

A piercingek egyáltalán nem okoznak problémát. Olyan régóta megvannak már. Ha valaha is problémát jelentettek volna, már rég megszabadultam volna tőlük

– magyarázta a The Sun  című brit napilapnak a férfi, aki 40 évesen szúratta testére az első piercinget.

Buchholz a homlokára szarvakat műttetett, a nyelvét kettévágatta, és kitetováltatta  szemgolyóját, ezzel kockáztatva a vakságot. A 61 éves férfi elárulta, melyik volt a legfájdalmasabb testmódosítás:

Az fájt a legjobban, amikor a tenyeremet tetováltattam ki. A sok tetoválás és piercing csak a külsőmön változtatnak, én legbelül ugyanaz vagyok, aki voltam.

Sokan úgy gondolják, maga vagyok a megtestesült gonosz, de én nem hiszek a gonoszban

– emelte ki Buchholz, aki azt sem bánja, hogy a biztonsági ellenőrzésnél mindig kellemetlen helyzetbe kerül a reptereken. A fémkereső kapu mindig besípol.


 

közösség

további frisss

lap tetejére