Eltörték az orrát az SZKKA vezetőedzőjének

• 2020. augusztus 10., hétfő •
Pedig csak egy jófajta piaci lángost szeretett volna enni Marosán György.
Eltörték az orrát az SZKKA vezetőedzőjének

Vasárnap kora reggel Marosán György és kísérője lángosért állt sorba a szombathelyi Vásárcsarnoknál, amikor két körülöttük lebzselő srácnak sikerült félreéretnie azt a kérdést, hogy a sorban állnak-e, amit Marosánék illedelmességből tettek fel, nem akartak eléjük állni. Valljuk be, ez egy egyszerű eldöntendő kérdés, amire a válasz igen vagy nem. Ehelyett azonban a kérdést félreértők kötözködni kezdtek, majd annyira eldurvult a szóváltás, hogy egyikük, a telefonján a reggeli híreket böngésző Marosán György arcára mért egy hatalmas ütést, amitől eltört az SZKKA vezetőedzőjének az orra. A piac biztonsági személyzete szerencsére azonnal közbelépett, az elkövetőt pedig feljelentették.   
 
Nem sokkal az eset után a szombathelyi kézilabdás lányok trénere egy postot közölt közösségi oldalán:
“Aki bántott már meg igazán embert, az tudja mennyire nehéz összeszedni magad annyira,hogy bocsánatot kérj. (Mucha Dorka)
A megbocsátás is képesség. A bocsánatkéréshez erő kell, és a kérést megtagadni vagy eleget tenni ugyancsak erőt igényel, talán a legnagyobbat. (Margaret Eleanor Atwood)

Példát szeretnénk mutatni!" - olvasható Marosán Györgynél. Mindez arra utalt, hogy az SZKKA vezetőedzője elásta a csatabárdot, mivel Sümegi Zoltán nyilvánosan bocsánatot kért tőle - erről árulkodik közös bejegyzésük.

"Kedves ismerőseim. Mielőtt elítélne bárki, szeretnék pár sort írni. Történt egy olyan szituáció, hogy két társaság összeszólalkozott és egy jóindulatú közeledést fèlreértelmeztem és ezáltal rosszul reagáltam, nem állt szándékomban ezt tenni.
A rosszban is történt egy jó, mert tudtuk tisztázni ezt az azèrt is kellemetlen szituációt, mert a vita nem is kettőnk között volt" - írta közösségi oldalán Sümegi Zoltán.


fotó: Marosán György Facebook oldala
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére