Éltek a lehetőséggel: egyéniben is jól szerepetek a szombathelyi táncosok

• 2021. március 08., hétfő •
Alkalmazkodtak a járványhelyzethez a Savaria TSE táncosai: a formációs versenyek helyett egyéniben gyakoroltak, sikerrel. A legutóbbi megmérettetésen is kiderült, hogy megérte a kitérő.
Éltek a lehetőséggel: egyéniben is jól szerepetek a szombathelyi táncosok

Szombaton rendezték a Nyugat-magyarországi Területi Bajnokságot Kaposváron zárt kapuk mögött, melyen a szülők és a szurkolók online közvetítés formájában követhették az eseményeket.

A világjárvány miatt tavaly október óta a SAVARIA TSE eddigi fő profilját jelentő formációs versenyek bizonytalan ideig elmaradnak, így

az egyesület táncosainak lehetőségük nyílt az elmúlt hónapokban nagyobb hangsúlyt fektetni az egyéni táncolásra.

A siker nem is maradt el.... A SAVARIA TSE táncosai számos döntős helyezés mellett mind standard, mind latin táncokban több területi bajnoki címet is szereztek. Bedi Dominik - Illés Hanna mindkét táncnemben “E”, illetve “D” felnőtt osztályban a népes mezőnyt maga mögé utasítva aranyérmet szerzett. Latin táncokból ráadásul az ezüstérem is savariás pár nyakába került, Csejtei Csaba - Zsupos Csenge állhattak a dobogó második fokára. Szintén területi bajnoki címmel büszkélkedhet standard táncokból Tóth Dominik és Tánczos Gréta “D” felnőtt kategóriában. “C” osztályban latin táncokból sem tértek érem nélkül haza, 3. helyezést sikerült elérniük.

Nagy reményekkel tekintenek tehát a táncosok a szezon további egyéni versenyeire, mert a jelek szerint

a SAVARIA TSE táncosai  most már nemcsak formációban, hanem egyéni versenyeken is dicsőséget szereznek klubjuknak

és Szombathely városának!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére