Elegancia és kényelem tavaszra, azaz a Mayoral Moda kollekció 

szponzorált tartalom(x) • 2020. május 18., hétfő •
Minden anyuka szereti, ha gyerkőce divatosan, csinosan van felöltözve, miközben tökéletes kényelemben érzi magát. Ehhez persze szükség van a megfelelő márka kollekciójának bizonyos darabjaira. A Mayoral Moda kollekció ruhadarabjai, cipői és kiegészítői segítségével a fiúk igazi vagány stílusban, a lányok pedig tökéletesen csajosan tudnak menni minden tavaszi és nyári programra! És hogy melyik korosztálynak a kollekció mely darabjai valók? Mik azok a kiegészítők, amiket mindenképp be kell szerezni az idei tavaszra és nyárra? A következőkben mindent összefoglalunk!
Elegancia és kényelem tavaszra, azaz a Mayoral Moda kollekció 

A Mayoral Moda kollekció méretezései

Ebben a kollekcióban minden korcsoport más-más nevet kapott. A legkisebbeké természetesen a Baby kollekció, 0-36 hónapos korig. A Mini kollekcióból a 2-9 éves kislányok és kisfiúk válogathatnak, míg a 8 év felettiek a Girls és Nukutavake kollekciók darabjai között keresgélhetnek.

Anyukák, hadd adjunk egy jó tanácsot! Az oviskorú gyerkőcöket már érdemes bevonni a ruháik kiválasztásába, hiszen akkor azokat a ruhadarabokat már szívesebben hordják majd. A Mayoral Moda kollekció minden terméke esetében két dologban lehet biztos: a minőség tökéletességében és abban, hogy a ruhák között találhat elegáns, csajos és egészen vagány darabokat is.

Nem szabad megfeledkezni a cipőkről sem!

A cipők nagyon fontos részei egy gyermek öltözetének. Minél kisebb a gyerkőc, annál strapabíróbb öltözetre van szüksége! Olyan cipőket vegyünk, amelyek bírják a sok-sok kalandot és játékot, mindeközben pedig stabilan tartják kis viselőjük bokáját. Ha emellett még stílusosak és divatosak is, akkor megtaláltuk a tökéletes cipőt.

A stílusos Mayoral Moda kollekció cipői és szandáljai ilyenek: szépek és kényelmesek. Bölcsis kortól egészen az iskola végéig minden korosztály megtalálhatja a kollekcióban a neki tetsző lábbelit. A fekete, a fehér és barna a legjobb szín, hiszen ezek illenek minden szetthez. 

Na és a kiegészítők?

A Mayoral Modánál erről is gondoskodtak. A kollekcióban található ruhákhoz és cipőkhöz tökéletesen illik az összes kiegészítő is. A kislányok találhatnak táskákat is, így semmit nem kell majd otthon hagyni!

A divatos ruhák, cipők és kiegészítők beszerzése persze egy több napot felölelő hosszú procedúra lehet, amit bizony nem minden gyerkőc bír ki. A webshopok online polcait éppen ezért találták ki! A Mayoral Moda kollekciót a Menő Manó Gyermekdivatnál találhatod meg!
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére