Elefánt, Anima, Savaria Colonia HC és más csemegék a Végállomásban

• 2021. december 07., kedd •
Nem lesz hiány alternatív zenei és rockbulikból a Végállomásban az év hátralévő részében, a programajánlót Hufnágel Szabolcs hozta el a civil sajtóreggelire kedden.
Elefánt, Anima, Savaria Colonia HC és más csemegék a Végállomásban

A LÉT Egyesület a szombathelyi és környékbeli zenei tehetségeknek szervez bemutatkozási és később koncertlehetőségeket, derült ki. - Sok olyan fellépő érkezik a Végállomásba a következő hetekben, akik kötődnek a vasi megyeszékhelyhez. December 10-én, pénteken a Kowalsky meg a Vega jön, 11-én az Esti Kornél, jövő héttől pedig a komoly szombathelyi kötődéssel bíró csapatok várhatóak. Ilyen a december 17-én színpadra álló Elefánt zenekar, amely innen indult. December 23-án a hagyományos RockKarácsonyra várják a bulizni vágyókat, ezen a Mokka Tribute zenekar játszik majd, és a két ünnep között sem lesz csend. 27-én az Anima Sound System lép fel, ők jövőre lesznek harmincévesek, ez egyfajta elő-születésnap lesz tehát, amelyen a banda korai korszakából is, és a közelmúltból is itt lesz mindenki, aki számít. December 28-án a Red Rockets és a Vadvágány ad koncertet, 29-én pedig a Savaria Colonia Hardcore. 30-án az Ocho Macho zárja az évet a Végállomásban.

A vírushelyzet nem könnyíti meg a koncertszervezők dolgát, hiszen a fellépők is bizonytalanok, és a vendégszám is kissé visszaesett, de igyekeznek minden bulit megtartani - hangzott el.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére