EGYÜTT A BIZTONSÁGÉRT - JÁTÉKOS BALESET-MEGELŐZÉS GYEREKEKNEK

• 2022. szeptember 22., csütörtök •
Közel száz gyermek vett részt a „Biztonság Hete” keretében meghirdetett közlekedésbiztonsági programon, Szombathelyen.
EGYÜTT A BIZTONSÁGÉRT - JÁTÉKOS BALESET-MEGELŐZÉS GYEREKEKNEK

A „Biztonság Hete” elnevezésű, országos kezdeményezésű program egyik legfőbb célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a közlekedés legvédtelenebb résztvevőire, a gyermekekre. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának tagjai színes programokkal készültek 2022. szeptember 20-án, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektumában megtartott rendezvényre.

A biztonságos, valamint a szabályos közlekedés alapjainak elsajátítását célzó foglalkozásokra a diákok azon intézményekből érkeztek, amelyek munkájukkal aktív szerepet vállaltak és vállalnak a Főkapitányság által meghirdetett vetélkedőkön, pályázatokon. A résztvevők kipróbálhatták a különböző jelzőtáblákat és közlekedési szituációkat szemléltető kockakirakókat is.

A nap folyamán nagy érdeklődéssel fogadták a rendezvényen résztvevők a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályának munkatársai által tartott rendőrkutyás bemutatót is.

Ne feledjék, a gyermekek biztonságra nevelését nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen a biztonságuk mindannyiunk közös érdeke!

 

... hogy mindenki hazaérjen!


Forrás: police.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére