Egy vadászgép leszedett egy ufót Dél-Afrika felett

NagyRobert/technsmart.com Fotó: Textron AirLand • 2016. július 29., péntek •
Figyelem, konteó-veszély!
Egy vadászgép leszedett egy ufót Dél-Afrika felett

Kevés olyan téma van, ami a végletekig képes megosztani az embereket és alighanem, az ufók ebbe a kategóriába tartoznak. A létezésük már alapjáraton kérdéses, bár a nagy számok törvénye miatt szinte biztosan vannak. Más kérdés, hogy milyen fejlettségi szinten, milyen technológiával rendelkeznek, képesek-e az űrutazásra, eljutottak-e idáig és nem utolsó sorban vajon megpróbáltak/megpróbálnak-e kommunikálni velünk.

Van egy YouTube csatorna, az UFO Sightings (ufó észlelések), ami nem meglepő módon ufókkal foglalkozik, de azokkal minden mennyiségben. A legutóbbi videójukról azt állítják, hogy az látható rajta, amint egy ufó becsapódik Dél-Afrikában, egészen pontosan Johannesburgban. Persze ezt sem önként tették az ufók, a csatorna készítői szerint egy afrikai vadászgép lőtte le az űrlények repülő alkalmatosságát.

A videó hitelessége finoman szólva is erősen megkérdőjelezhető, de azért ne felejtsük el, hogy a rengeteg ufóészlelés közül azért volt pár, amire eddig nem találtak magyarázatot, a NASA is állandóan keresi az idegen életformákra utaló jeleket, a Voyager-1 és 2 aranylemezen vitt magával üzenetet az idegeneknek, de a Marson a Curiosity is keresi az élet nyomait, plusz voltak kormánytisztviselők (főleg az USA-ban), akik arra célozgattak, hogy nem feltétlenül vagyunk egyedül a világegyetemben.

Afrikában az első ufót 1965-ben látták

Szóval, nem a mostani volt az első észlelés, de az első olyan, amit videóra is vettek. Egy jelentés szerint az ufók egyszer leszálltak az East Rand-on (Johannesburg egyik külvárosi része), aminek két rendőr is a tanúja volt, akik állítólag fehér és vörös fényeket láttak, de lehet, hogy csak simán túltoltak valami szert...

Egyébként a 70-es évekre két ufó jutott, és még néhány a 20. században és ott voltak az emberrablásos sztorik, szóval mindenhol akadnak olyan emberek, akik sorsközösséget tudnak vállalni Pataky Attilával és E.T.-vel egyaránt.

És igen, sokat lehetne azon vitatkozni, hogy az idegenek léteznek-e és az ufó észlelések többsége is csak egy ócska trükk, de azért az is érdekes, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke múlt hónapban az EP-ben kezdett el arról beszélni, hogy találkozott és beszélt más bolygók vezetőivel, legalábbis az angol felirat szerint:

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére