Egy bronzérem és egy értékes helyezés

haladasvse.hu • 2019. december 18., szerda •
Kolompár Kitti a harmadik, míg Orsós József az ötödik helyen végzett súlycsoportjában a Budapesten megrendezett felnőtt ökölvívó országos bajnokságon.
Egy bronzérem és egy értékes helyezés

Három bokszolóval képviselte magát a Haladás VSE a fővárosi Madárfészekben megtartott Papp László Felnőtt Női és Férfi Országos Bajnokságon, melyen az utóbbi esztendők legerősebb mezőnye jött össze. Szalai Sándor tanítványai közül Kolompár Kitti szerepelt a legjobban, aki a női 48 kilogrammos súlycsoportban bronzérmes lett.

Orsós József az 57 kilós férfiak között lépett ringbe, ahol végül az ötödik helyen zárt. Habda Milánnak viszont nem volt szerencséje és a 63 kilogrammban helyezetlenül végzett.

- Kolompár Kitti teljesítményével nagyon elégedett vagyok. A debreceni Pongor Zitától megosztott pontozással kapott ki, de szerintem akár fordított eredményt is kihozhattak volna a bírók. Orsós László is jól küzdött. Ugyan alulmaradt a vecsési Mátyás Krisztiánnal szemben, de szerintem emelt fővel jöhetett ki a ringből. Habda Milán sem bokszolt rosszul, de most nem ért el helyezést – értékelte versenyzői teljesítményét Szalai Sándor, a Haladás VSE ökölvívóinak szakosztályvezetője.  

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére