Egy boldog történet - Efi és Nina

Szponzorált tartalom (x) • 2021. április 20., kedd •
A mai világban mindig nagy öröm sikersztorikat olvasni. Ilyen Efi, a gyönyörű, okos és értelmes kutyus és gazdája, Nina (Kecskés Lászlóné) szívmelengető története is. Egy ideig megkeserítették az életüket a súlyos allergiás tünetek és a bizonytalanság, ők azonban vették az akadályokat, és mindez ma már a múlté.
Egy boldog történet - Efi és Nina

Efi, az igazi társ

Nina számára Efi nemcsak egy egyszerű kutya, hanem barát és családtag is egyben, nagyon szoros a kapcsolat köztük. Éppen ezért őt is nagyon megviselte, amikor látta, Efi mennyire szenved a csirke-, fű- és pollenallergia okozta csúnya, vörös, időnként gennyes, fájdalmas kiütésektől. A viszketés miatti vakarózás és a kúszás miatt a problémás területeken a szőre is kihullott. Azokban az időszakokban, mikor az allergia fellángolt, még a kedve is rossz volt az amúgy nagyon is vidám kutyusnak. 

Mi hozta meg az áttörést?

Nina folyamatosan kutatott a megoldás után, sok mindennel próbálkoztak. Száműzték Efi étrendjéből a csirkét, az állatorvos pedig szteroidot javasolt. Nina számára azonban ez nem tűnt a legmegfelelőbb megoldásnak, mivel a gyógyszerek túlságosan megterhelték volna Efi szervezetét, nem beszélve arról, hogy anyagilag is komoly terhet jelentett volna.

Ám ekkor szerencsére felfedezték a HUMAC száz százalékban természetes táplálékkiegészítőit, és rövid időn belül megérkezett a javulás Efi állapotába. Az étkezésen nem változtattak, csupán egyes ételeket HUMAC-kal megszórva kapott meg. Az allergiás reakció így még csirke fogyasztása után sem lépett fel újra, végre Nina is megnyugodhatott.

Efi már gyógyult, boldog kutyus

A kiütések szinte pár héten belül eltűntek Efi testéről, a szőrzete pedig elkezdett visszanőni és sokkal puhábbá is vált, mint előtte volt. Akár egy kölyökkutyának. Ahogy Nina mondja, azóta gyönyörű teste van. Mégis hogyan lehetséges ez? A HUMAC aktív huminsavat tartalmaz száz százalékig természetes formában, ami hatékonyan köti meg a méreganyagokat és üríti ki az állat szervezetéből. Így a kedvenced immunrendszere saját magát gyógyítja majd meg. Néha még ma is előfordul, hogy Efi allergiája kiújul a fűben hempergőzés miatt - hiszen egy játékos állatról van szó - de a HUAMC Help regeneráló és bőrkondicionáló krém azonnal enyhülést hoz az érzékeny bőrének.

A HUMAC természetes táplálékkiegészítői nemcsak a már megbetegedett háziállatok allergiás tüneteinek enyhítésére és immunerősítésre tökéletesek, de a betegségek megelőzésében és az egészség megtartásában is. A napi eledelhez kis mennyiségben adagolva fejtik ki gyógyító hatásukat.

Ne keress tovább, a HUMAC termékei azok, amikre kedvencednek szüksége van a minőségi és egészséges kutyaélethez. Efi és Nina története is ezt bizonyítja.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére