Eget karcoló medence épül Dubajban

frisss.hu Fotó: Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. • 2016. február 04., csütörtök •
A világ legmagasabb medencéje jelenleg Szingapúrban van, ami 191 méter magas. Valami hasonló készül Dubajban is, ráadásul végtelen lesz, tehát jó esélye lesz felülmúlni a szingapúri versenytársát.
Eget karcoló medence épül Dubajban

Nem mindennapi élmény ilyen medencékben úszkálni, hiszen az ilyesfajta fürdők víztűkre már majdnem a horizontot súrolja. Miképp lehetne ezt még hatványozni? Ha ugyanez több, mint 200 méter magasan, egy szálloda tetején történik, az már talán hasonló élmény lehet, mintha a mennyországban lennénk, ha pedig 360 fokban körbeúszva csodálhatjuk Dubajt a magasból, az már annál is több.

Dubaj mindig is érdekes és drága épületekkel büszkélkedett, úgy tűnik, hogy hamarosan ismét bővül a repertoár. A Starwood Hotels & Resorts Worldwide megállapodott a Nakheel nevű, fejlesztéseket végző társasággal, így ennek eredményeként a tervek szerint 2018-ban átadják a The St. Regis Dubai, The Palm nevű luxusszállót az 52 emeletes The Palm Tower épületében.

A tervek szerint az alsó 18 emeleten 289 szoba és lakosztály helyezkedik majd el, a felső szinteken pedig több, mint 500 luxusapartmant szeretnének kialakítani. A hotel kuriózuma a fentiekben már bemutatott panorámamedence lesz, ami előreláthatólag az 50. emeleten fog elhelyezkedni. Egy szinttel feljebb egy étterem is épül majd csodálatos kilátással.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére