Edzés és válogató az MMA legjobbjaival

• 2021. április 30., péntek •
A kevert harcművészetek neves képviselői edzenek együtt május 15-én a vasi megyeszékhelyen. Személyesen ugyan nem látogathatja a közönség a Haladás Sportkomplexumban tartandó izgalmas sporteseményt, de online követhető lesz. Aki képben van, annak sokat mondhat Sárközi Róbert profi MMA-promoter neve. A részletekről Őze-Guth Szilvia szervező tájékoztatott.
Edzés és válogató az MMA legjobbjaival

- Meghívásos MMA-szemináriumot tartunk május 15-én, szombaton a Haladás Sportkomplexumban, amelyre sportorvosi igazolással rendelkező résztvevőket várunk. Az a Sárközi Róbert tartja majd, aki nemrég tért vissza Amerikából, és aki odakint az UFC-ben a legkiválóbb MMA-sokkal szokott edzeni, tehát rendkívül sok tapasztalatra tett már szert, amiből sportolótársai tanulni, profitálni tudnak - mondta el a Frisss.hu-nak Őze-Guth Szilvia szervező. - Az ő vezetésével zajlik majd a program, amelyen további hírességek is jelen lesznek,

mint például a zalaegerszegi Molnár Benjámin magyar és német bajnok MMA-sportoló, illetve Makai Renátó WKF nehézsúlyú nemzetközi MMA-bajnok

- tudtuk meg a házigazdától. Hozzátette: természetesen szombathelyi neves vendége is lesz a szemináriumnak, Hatos Gábor olimpiai bronzérmes birkózó személyében.

Mint kiderült, a rendezvényt sajnos közönség nélkül kell megtartaniuk, de gondoskodnak róla, hogy minden érdeklődő online követhesse az eseményeket. Ennek részleteit később ismertetik. Az azonban biztos, hogy a szervezők szándéka a sportág megismertetése, népszerűsítése, mivel megyeszerte számos egyesület és klub foglalkozik különféle küzdősportokkal.

- Emellett az is célunk, hogy elérjük: a legjobb magyar sportolók neve külföldön is ismert legyen,

többek közt ezért kértük fel Sárközi Róbertet a közreműködésre - fűzte hozzá Őze-Guth Szilvia.
Az esemény valójában egy komoly fizikai és erőnlétfelmérő edzés lesz, amely egyben válogató is a kevert harcművészetek technikáit alkalmazó sportolók számára - tudtuk meg a helyszínen.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére