Deve góljával nyert Debrecenben a Hali

sd • 2020. november 22., vasárnap •
Bár a mérkőzés színvonala nem verdeste az eget, ez aligha érdekli a szombathelyi szurkolókat, hiszen hozta a csapat a papírformát.
Deve góljával nyert Debrecenben a Hali

A koronavírus miatt ugyan több kulcsjátékosát volt kénytelen nélkülözni Mátyus János, azonban siránkozás helyett egyértelműen győzelmi szándékkal utazott a cívisvárosba a szombathelyi csapat.
A találkozó első nagy helyzete a DEAC előtt adódott, Kertész azonban nem tudott élni a hatalmas lehetőséggel. Ez a 23. percben megbosszulta magát, hiszen Németh Márió szabadrúgását követően Devecseri bombázott 7 méterről a léc alá, 0:1. Ennél több helyzete nem is volt a Halinak, igaz, a DEAC-nak sem a kihagyott Kertész-zicceren kívül.
Szünet után Rácz növelhette volna a vendégek előnyét, 7 méterről azonban fölé lőtt. Legközelebb a 70. percben állt az egyenlítéshez a DEAC, Urbin ugratta ki szépen Székelyt, aki átemelte Verpecz fölött a lasztit, amit végül a kapufa állított meg.
Ez volt a mérkőzés utolsó említésre méltó momentuma, így elhozta a Haladás a 3 pontot Debrecenből.

DEBRECNI EAC–SZOMBATHELYI HALADÁS 0–1 (0-1)
Debrecen, Dóczy József Utcai Egyetemi Sporttelep, zárt kapuk mögött. Vezeti: Sipos Tamás (Sinkovicz Dániel, Szilágyi Norbert)

DEAC: Szabados – Soltész, Belényesi (Gyönyörű, 85.), Papp F., Szabó K. (Burai, a szünetben), Orosz M.  – Sándor T., Spitzmüller, Nagy K.  – Székely D., Kertész (Urbin, a szünetben). Vezetőedző: Sándor Tamás

Haladás: Verpecz  – Mocsi, Devecseri, Bosnjak – Tóth D., Schuszter (Doktorics, a szünetben), Csilus, Németh Márió (Kállai, 70.), Debreceni  –  Medgyes (Tóth B., 85.), Rácz F. (Horváth O., 78.). Vezetőedző: Mátyus János

Gólszerző: Devecseri (23.) 

 

Kép: NSO/Kovács Péter

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére