Dél-Afrikába utaztak a Dobó SE legjobbjai

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. április 09., szombat •
Németh Zsolt mesteredző vezetésével szombaton dél-afrikai edzőtáborba indult a Dobó SE különítménye. Halász Bence, Hudi Ákos és Gyurátz Réka is tagja az utazó keretnek, az olimpiai bajnok Pars Krisztián később csatlakozik.
Dél-Afrikába utaztak a Dobó SE legjobbjai

A háromhetes edzőtábor programja hasonlít a januári táborunk programjára, de több dobás és kevesebb általános erősítés szerepel majd a műsorban. A májusi versenyek előtti utolsó edzésperiódus hivatott felkészíteni versenyzőinket a keményebb kihívásokra, az esztendő nagy versenyeire – nyilatkozta honlapunknak a Dobó SE mesteredzője, aki abban bízik, hogy sokkal jobb formában térnek vissza, mint az aktuális helyzet, bár már most többen is egyéni rekorddal rendelkeznek idén. 

A világversenyekre készülő legjobb sportolókból áll az utazó keret, az olimpiai bajnok Pars Krisztián pedig április 20-án csatlakozik a különítményhez. Gergelics Cintia, Gyurátz Réka, Halász Bence, Hudi Ákos, Rába Dániel, Varga Barbara és Varga Donát április 27-én, Pars Krisztián pedig egy héttel később tér haza. 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére