Deák Dániel: A baloldal adóemeléseket tervez

• 2021. május 05., szerda •
Az elemző emlékeztetett, Gyurcsányék alatt emelkedtek a rezsiköltségek, elvették a 13. havi nyugdíjat és megadóztatták a családokat.
Deák Dániel: A baloldal adóemeléseket tervez

Amennyiben a baloldal hatalomra kerülne, biztosan megemelné az adókat – mondta a TV2-nek Deák Dániel, miután kiderült, hogy Dobrev Klárát indítja a DK miniszterelnöknek az ellenzéki előválasztáson. Az elemző szerint azonban a baloldal nem szokta betartani az ígéreteit, és

már most adóemeléseket terveznek. 

Emlékeztetett rá, hogy Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt duplájára nőtt az áramszolgáltatás ára, tizenöt alkalommal emelték a rezsit, 

„megsarcolták a családokat, elvették a 13. havi nyugdíjat, és a csőd szélére sodorták az országot”.

Deák Dániel szerint a baloldal az Egyesült Államok elképzelései szerint globális adónemeket vezetne be, és európai adók bevezetését is tervezi. Úgy vélte, az ellenzéki összefogás programja a 2006-os Gyurcsány-programhoz hasonló.

Dobrev a kommunista elit gyermeke

A TV2 felidézte, az is, hogy Dobrev családja a kommunista elit része volt, a DK-s politikus ebben a közegben, a hatalom kiszolgálói között szocializálódott. Nagyapja, Apró Antal az 1956-os forradalom egyik árulója volt, aki részt vett Nagy Imre és társai kivégeztetésben.

Dobrev anyja, Apró Piroska külkereskedelmi vonalon dolgozott, majd a a rendszerváltoztatást követően többek közt Horn Gyula kabinetfőnöke volt. Nagybátyja, ifjabb Apró Antal a kommunista titkosszolgálatnak dolgozott.


Forrás, kép: mandiner.hu
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére