De tényleg, mit keresel itt, Peti?

Vajda • 2021. szeptember 17., péntek •
Két videó jelent meg Ungár Péter LMP-MSZP jelölt-jelölt oldalán, miért kellene rá előválasztáson szavazni. Az egyik arra a kérdésre próbál válaszolni, mit keres Szombathelyen. Nem tudni... A másik pedig azzal indokol, hogy ő piros pólóban és sportcipőben van, mert egy fiatalos ember. Ha valaki ellenzéki szavazó - ezt nem ítéljük el -, akkor igen nagy bajban lehet, ha már a jelölt-jelölt se érti, miért is jelölt-jelölt...
De tényleg, mit keresel itt, Peti?

Egész szürreális videók jelentek meg Ungár Péter jelölt-jelölt oldalán, hogy miért kellene az előválasztáson szavazni - természetesen - rá. Ugyanis a videók egyetlen pillanatra se tudnak értelmes választ találni arra a két alapvetőnek tűnő kérdésre, hogy tudniillik:
1. Miért Szombathelyen indul?
2. Miért Ungárra kéne szavazni?

Az elsőre annyi érdemi tartalmat tud megosztani a Szombathelyen albérlettel (!) rendelkező képviselő, hogy "mert megszerette".

No mármost mi is megszerettük a horvát tengerpartot, de azért a horvát miniszterelnöki tisztséget nem pályáznánk meg, bár lehet, bennünk van a hiba.

A második kérdésre a fiatalokat buzdítja a képviselőjelölt-jelölt, a válasz az, hogy "fiatalos ember" - mert piros ing és sportcipő van rajta. Rajtunk meg farmer van, és kék ing, de lehetne akár zöld is, ettől még nem érezzük magunkat megkapóan fiatalnak, és alkalmasnak se. Egyébként ha eldobunk egy zsemlét az egyetemen, egész biztosan eltalálunk vele valakit, aki szintén piros ingben és sportcipőben van, akkor most inkább ő legyen képviselőjelölt-jelölt?

Aztán előjön a farbával: azért, mert ha nem szavaznak, utólag akkor már ne nyivákoljon senki. Megjegyezzük: a valódi választás 2022 áprilisában lesz. 

Egyre nehezebben értelmezhető ez a Péter... 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére