Czeglédy szerint elcsalták az előválasztást Vas megyében?

Vajda • 2021. október 23., szombat •
Választási csalást sejtet a DK politikusa, meglepő nyilatkozatot tett Czeglédy Csaba a nyugat.hu-nak. Az ellenzéki portál kérdésére válaszolva elmondta, információi szerint Dobrev Klára nyert a Vas 01-es körzetben. A hivatalos adatok szerint viszont Márki-Zay Péter lett a befutó.
Czeglédy szerint elcsalták az előválasztást Vas megyében?

Újabb érdekes állomáshoz érkezett az ellenzéki konfliktusok sorozata Szombathelyen. Czeglédy Csaba, a Gyurcsány-párt képviselőjelöltje a Nyugat.hu-nak nyilatkozott úgy, hogy nagyon sok energiáját veszi el, hogy azokat a csalódott szombathelyieket vigasztalja, akik Dobrev Klárára szavaztak. 

„Egyébként a rendelkezésemre álló adatok alapján Dobrev Klára nyerte meg Vas 1-et.”

– állt elő a furcsa teóriával Czeglédy. Érdekes módon a „függetlenobjektív” lap munkatársai nem kérdeztek vissza, hogy ezt mégis hogyan értette.

Nem ez az első húzása a DK politikusának. Korábban Márki-Zay Pétert a magyar Trumpként jellemezte, és többször is hangsúlyozta, hogy MZP sokat hazudik, nemhiába ítélték el rágalmazás miatt.

A hivatalos előválasztási adatok szerint a Vas 01-es körzetben Dobrev Klára 6235, Márki-Zay Péter 7227 szavazatot szerzett. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére