Czeglédy nem ment el Márki Zay gyűlésére?

petya • 2021. október 26., kedd •
Munkatársaink elmentek az ellenzéki összefogás október 23-i ünnepségére Budapestre; nos Czeglédy nem volt ott Márki Zay mögött.
Czeglédy nem ment el Márki Zay gyűlésére?

Ha kedves olvasóink emlékeznek az október 23. előtti ellenzéki politikai nyilatkozatokra, akkor mindenkinek eszébe juthat, hogy azt mondták: október 23-án, az 1956-os forradalom 65. évfordulóján minden ellenzéki képviselőjelölt ki fog állni Márki Zay mögé. Mi jelentjük, elmentünk, és akárhogy is kerestük Czeglédy Csabát, az adóbűncselekmények Paganinijét, a Humán Operátor volt tulajdonosát, sehogy sem találtuk, és még a fotón se látható.

Ellenben

találtunk egy nagyon érdekes idézetet Márki Zay Péterről Czeglédytől: “azt már megszoktuk, hogy a Fidesz mindenkivel kapcsolatban gyurcsányozik, azt viszont nehéz elfogadni, hogy magukat messiásnak gondoló szerencselovagok is a Fidesz narratíváját harsogják szakadatlan”.

Nos, az előválasztásnak nevezett bohózatot épp ez a szerencselovag nyerte; láthattuk azt is, milyen eredménnyel. Viszont azt is láthattuk, mennyien mennek ki a tömegrendezvényükre - ugyanis ott nem volt “tömeg”. Ezzel szemben a Békemeneten az ellenzék szerint is rengetegen voltak. Ha tömeg Márki Zay rendezvényén nem is prezentálta magát, ellenzéki képviselőjelöltek voltak, Czeglédy azonban nem látható. Vajon Márki Zay ezek után támogatja-e Czeglédyt?

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére