Csupa első helyezés Lengyelországból - Sikeresen szerepeltek a Leo karatékái

• 2023. május 30., kedd •
A hétvégén Lengyelországban, Wolówban rendezték meg a III. Memorial Shihan Leo Lipinski elnevezésű nyílt nemzetközi karateversenyt. Vas vármegyéből a „Leo” Karate-do SE 8 fővel vett részt a megmérettetésen - tudtuk meg az egyesület elnökétől.
Csupa első helyezés Lengyelországból - Sikeresen szerepeltek a Leo karatékái

Gál Róbert elmondta, hogy a 8-9 éves korosztályban Németh Anna kata (formagyakorlat) versenyszámban 3. helyezést ért el, míg kumite (küzdelem) versenyszámban szintén a 3. helyen végzett. Testvére, Németh Máté a 10-11 éveseknél formagyakorlatban 1. helyen végzett, míg küzdelemben az ötödik helyen zárt. 

Szintén a 10-11 éveseknél a lányoknál Polyák Eszter tette próbára tudását. Eszti mind küzdelem, mind formagyakorlat versenyszámban az 1. helyen végzett. A 12-13 éves korcsoportban Kovács Nóra indult. Nóri formagyakorlatban a 2. helyen zárt, míg kumite versenyszámban az 1. helyen végzett. Polyák Dorka a 14-15 éves korosztályban indult. Formagyakorlatban a 3. helyet sikerült megszereznie, míg kumitéban a 2. helyen zárt. Kovács Ákos a 16-17 éves korcsoportban formagyakorlatban a 3. helyen végzett, a kumite versenyszámban az 1. helyen zárt.

A felnőtt korosztályban Somogyi Dávid és Somogyi Laura indult. Dávid formagyakorlatban az 1. helyet szerezte meg, küzdelemben a 2. helyen végzett. Laura csak formagyakorlatban indult, ott az 1. helyet szerezte meg.

közösség

további frisss

lap tetejére