Csomagszállítás belföldön a legjobb futárcégekkel

Szponzorált tartalom (x) • 2020. július 14., kedd •
Még nem igazán ismered az egyes futárszolgálatok ajánlatait, és nem vagy gyakorlott csomagfeladó, habár szeretnél feladni csomagot belföldre? Ne menj sehova, cikkünkben minden hasznos információt megtalálsz a témában!
Csomagszállítás belföldön a legjobb futárcégekkel

Csomagküldés belföldre - akár háztól házig 

A csomagküldés többféleképpen is történhet, attól függően, hogy a feladónak és a címzettnek hogyan lenne a legkényelmesebb. Lehetőség van háztól házig való kézbesítést igénybe venni, ekkor a futár a feladó otthonánál felveszi a csomagot, majd a címzett lakásához elszállítja. Azonban ha valaki számára gondot jelent napközben otthon lenni, adhat és vehet fel csomagot csomagponton is, ezek az átvevőhelyek szerte az országban megtalálhatók. 

 

Futárcégek A-tól Z-ig 

Magyarországon jelenleg több csomagküldő cég ajánlatai közül is választhatunk. A népszerű futárszolgálatok, mint a DPD és a GLS mellett a TNT is vállal kézbesítést, de választhatjuk a Pick Pack Pontok egyikét is, raklapos szállítás esetében pedig a Palletways Magyarország tud segíteni nekünk.

Részletes információkat találsz a belföldre kézbesítő futárszolgálatokról a Csomagnet.hu weboldalán. 

 

Online kalkuláció 

Ahhoz, hogy a kínálatot átlássuk, és választani tudjunk, érdemes lehet segítségül hívni a cég weboldalán található online kalkulátort, amibe ha beütjük a feladandó csomagot érintő adatokat, a rendszer megadja, hogy az egyes futárszolgálatok milyen összegért szállítanák el a címzettnek a küldeményt. 

 

Árak és fizetés 

Ami az árakat illeti, meglehetősen kedvezőek, és fontos, hogy nincsenek rejtett költségek sem. A csomagküldési díjak kiegyenlítése is biztonságos, történhet banki átutalás vagy bankkártyás fizetésen keresztül. Bizonyos cégeknél az utánvétes fizetés is megoldható.

Na, de hogyan adjunk le megrendelést? 

Egyetlen kérdés maradt a végére: hogyan adhatunk le rendelést, ha belföldre szeretnénk eljuttatni a csomagunkat a címzetthez? A Csomagnet.hu weboldalán keresztül csupán néhány kattintás a rendelésleadás, és akár már másnap érkezik is a futár átvenni a küldeményt. Regisztrálni sem feltétlenül szükséges, habár ajánlott, mivel a fiókkal rendelkező felhasználók adatait elmenti a rendszer, ezért egy esetleges következő rendelésnél időt spórolhatunk meg, hiszen nem kell újra bepötyögni az adatokat.

Ezek után nincs más dolgod, mint biztonságosan becsomagolni a küldeményt és várni a futárt. Jó, ha tudod, a DPD-nél 60 perces intervallumot is megadhatsz a futár megérkezésére, így biztosan nem várakozol hosszú órákon keresztül.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére