Csípő- és popsiformálás Rubint Rékával a Hali-stadionban

• 2021. július 17., szombat •
Kőkemény alakreformedzéssel készül Rubint Réka a szombathelyieknek: július 25-én, vasárnap fél 2-kor a Haladás Sportkomplexumban vehet részt minden mozgásra éhes érdeklődő egy egyszerre hatásos és szórakoztató edzésen.
Csípő- és popsiformálás Rubint Rékával a Hali-stadionban

- Az edzés fél 2-kor kezdődik, és ha meleg is lesz, ígérem, hogy úgy állítom össze a programot, hogy mindenki megtalálja az örömét. Vizet és baseballsapkát hozzatok! – kéri Rubint Réka a jövő hétvégi eseménnyel kapcsolatban. – Jöhet bátran bárki, akinek nincs olyan egészségügyi problémája, ami miatt az orvos ezt szigorúan megtiltja!

Én az első 5-10 percben látom, hogy az ott lévők milyen edzettségi szinten állnak, milyen az állóképességük, és rögtön igazodom ehhez a tornával,

reagálok erre – mondta a Frisss.hu-nak Réka. –

Számomra az a fontos, hogy mindenkinek sikerélménye legyen, és megtalálja az edzésben azt a részt, ami alapján úgy gondolja, hogy ezt folytatni akarja! – fogalmazott. Kihangsúlyozta: - Odafigyelek rá, hogy kiknek tartok órát, de egy bizonyos erősségi szint alá nem adom – jegyezte meg, hozzáfűzve, hogy csak így lesz hatásos az óra. – Rengeteg csípő-, comb- és popsiformáló gyakorlatra lehet számítani, tenni fogok bele táncos részt is, amikor jobbra lépünk, balra lépünk jó és ismert zenére, ilyenkor jönni fog az ösztönös érzés, hogy most jó lenne bulizni! Ezeket ötvözöm majd – részletezte a terveket.

S hogy mi az üzenete a közös edzésnek így, a járvány miatti mozgáshiányos időszak után? Réka szerint

„az egészség nem minden, de nélküle minden semmi”.

Egy módon tudunk rá vigyázni, ha tudatosan élünk! Ahogy körülnézünk az úttesten, vagy ahogy felöltözünk reggel, mielőtt munkába indulunk, és nem pizsamában lépünk ki a házból, vagy ahogy fogat mosunk, ugyanúgy tudatosan oda kell figyelni a testünkre is, és belevinni az életmódunkba ezt a törődést - mondja. Átgondoltan kell táplálkoznunk, és az sem árt persze, ha mozgunk picit, akár így, másokkal együtt, zenére, élvezetesen, Rubint Réka útmutatásával!

A rendezvény házigazdája Őze-Guth Szilvia szervező lesz, akitől megtudtuk: a Haladás VSE-vel közösen azért hívták meg Rubint Rékát, mert meggyőződésük, hogy az ő edzései nagyon hatásosak. Szilvia maga is részt vett már nyilvános edzésen, így számára nem volt kérdés, hogy a szakma legjobbját invitálják meg a Haladás Sportkomplexumba. A helyszín ideális egy ilyen sportesemény lebonyolítására, a komplexum ad otthont a Haladás VSE crossfit szakosztálynak is, így Réka előtt Kiss Csaba tart majd funkcionális edzést a kilátogatók számára.

Az edzésre védettségi igazolvánnyal lehet bemenni 2000 forintos belépőjegy ellenében, 18 év alattiaknak azonban szülői felügyelettel ingyenes a részvétel.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére