Bravúros döntetlen

sd • 2020. november 29., vasárnap •
Az erősen tartalékos Haladás játékosai olyannyira felszívták magukat mára, hogy nem pusztán partiban voltak a bajnokaspiráns DVSC-vel, hanem simán le is győzhették volna, ha Németh Márióék élnek a helyzeteikkel.
Bravúros döntetlen

Az első félidőben finoman fogalmazva a Szombathelynek állt a zászló, hiszen a 12. percben Németh Márió 17 méteres, jobb sarokra tartó lövését védte bravúrral Gróf, nem sokkal később pedig Rácz 19 méterről elvégzett szabadrúgása a felső lécről vágódott fölé. Rendkívül jó felfogásban, amolyan minden mindegy alapon támadta végig a Hali az első félidőt, és bizony alig akadt olyan támadás, amely ne hordozott volna magában gólveszélyt. Hiába szerezhetett volna több ízben is előnyt a vasi alakulat, nem akart beakadni az a bizonyos gól.
Szünet után nagyot kellett nyújtóznia Verpecznek Bévárdi löketénél, 1 perccel később pedig Németh Márió adott remekül középre Medgyes felé, ám a Hali házi gólkirálya egy gondolattal lemaradt a beadásról. A második 45 percben változtatott a Debrecen a stratégiáján, ami érződött is a játék képén, de igazán nagy helyzetet így sem tudtak kialakítani. Mivel a továbbiakban sem esett találat, így be kellett érniük a csapatoknak 1-1 ponttal, aminek igazán nagy értéke a szombathelyiek számára van, hiszen a Loki teljes csapattal érkezett, ennek ellenére szemernyit sem tudta érvényesíteni a papírformát.


Fotó: Unger Tamás/Vas Népe

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére