Bódi Csabi: „A mi családunkban a férfiak nem szoktak házimunkát végezni”

• 2023. március 23., csütörtök •
Bódi Csabi nem mozog otthonosan a konyhában, ennek ellenére mégis vállalta a szereplést a VIASAT3 gasztroműsorában. Szakmai hiányosságát jókedvével és bevállalósságával pótolja.
Bódi Csabi: „A mi családunkban a férfiak nem szoktak házimunkát végezni”

Bár Bódi Csabiról nem lehet állítani, hogy konyhatündér lenne, mégis régi álma valósult meg, amikor meghívták a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorába, ahol Ember Márk, Kovács Áron, Szinetár Dóra, Tápai Szabina és VV Merci társaságában próbál minél finomabb ételeket készíteni - írja a Ripost.

„Néztem a műsor első szériáját, ami belopta magát a szívembe, titkon reménykedtem is, hogy meghívást kapok a második évadba. Persze aggódtam is kicsit, hiszen én egyáltalán nem tudok főzni, nincsenek konyhai tapasztalataim, ugyanis a mi családunkban az asszonyok végzik a házimunkát. Ha valaki ekkora hendikeppel indul, azon nehéz javítani. Emiatt izgultam kicsit” – árulta el a Ripost megkeresésére a 42 éves énekes, majd hozzátette: népes és híres családjában férfiként nem csak a főzés alól kapott felmentést.

A mi családunkban a férfiak nem szoktak konyhai munkát vagy bármilyen házimunkát végezni. Gondolok itt porszívózásra és vasalásra is, nálunk ez a nők feladata. Nem azt mondom, hogy nem csináltam még semmilyen kaját, de 99%-ban a család női tagjai készítik az ételeket.

Bár nem főz, enni nagyon szeret!

„Sajnos az étel a gyenge pontom. A családomban senki sem iszik, nincs semmilyen káros szenvedélyünk. Én még csak nem is kávézom, így mi az étellel vezetjük le a stresszt. Ezért fontos, hogy időről időre odafigyeljek az étrendre, pont a napokban kezdtem el diétázni, ilyenkor főként zöldségeket, gyümölcsöket és fehér húsokat eszek, és lemondok a szénhidrátról, cukorról is, pedig imádom az édességeket” – árulta el Csabi, aki egyedül a vízben élő állatoktól irtózik. Ahogy azt tegnap megírtuk: pechére rögtön a hétfői adásban egy angolnával kellett megküzdenie!

 

Fotó: VIASAT3
Forrás: ripost.hu

közösség

további frisss

lap tetejére