Biszexuálist csinálnak Supermanből, tovább nyomul az LMBTQ-lobbi

• 2021. október 12., kedd •
Már ezt is elérte az LMBTQ-lobbi előretörése: megerősítették, hogy az új Superman biszexuálisként jelenik meg a következő DC Comics számban.
Biszexuálist csinálnak Supermanből, tovább nyomul az LMBTQ-lobbi

Hihetetlen, de igaz: már Supermanből is biszexuálist csinálnak az LMBTQ-lobbi előretörése miatt! Jonathan Kent - aki az eredeti Superman, azaz Clark Kent és Louis Lane fia – az azonos nemű, Jay Nakamura barátjával kezd romantikus kapcsolatba a legújabb DC Comics számban.

A Metro szerint a felháborító hírt a sorozat írója, Tom Taylor jelentette be, és szerinte szükség van a biszexuális hősökre.


„Superman szimbóluma mindig a remény, az igazság és az igazság jelképe volt. Ma ez a szimbólum valami többet jelent. Ma már többen láthatják magukat a képregények legerősebb szuperhősében”

– fogalmaz Taylor, aki nem veszi számításba, hogy a képregényt a gyerekek is olvassák, akikre ez hatással lehet, ráadásul a legférfiasabb hősből csinálnak biszexuális hőst.

„A Superman hivatalos Twitter-oldalán közzétett bejegyzésben látható a képregény előlapja és egy újabb felvétel, amelyen Jon és Jay ölelkeznek.„


Forrás: ripost.hu

Kép forrása: vulture.com

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére