Beperelte egy férfi a főnökét, mert unalmas volt a munkája

frisss.hu, nol.hu • 2016. május 10., kedd •
A 44 éves munkavállaló 360 ezer eurót követel volt munkaadójától, amiért négy éven keresztül annyira unalmas volt a munkája, hogy az az egészségének is ártott.
Beperelte egy férfi a főnökét, mert unalmas volt a munkája

Frédéric Desnard szerint tönkretette az egészségét az unalom. A férfi az őt ért károk, az elmaradt fizetés és előléptetés, valamint a kifizetetlen szabadság miatt kéri az összeget.

Desnard azt állítja, hogy azért hagyta ott a reménybeli vezetői pozícióját egy parfümcégnél, mert annyira unalmas munkát kellett végeznie, hogy depressziós, kimerült és motiválatlan lett. Azzal vádolja korábbi munkaadóját, hogy olyan szellemi feladatokat kapott, melyek „alászállást jelentettek a pokolba”.

A férfi úgy gondolja, hogy főnökei megfosztották a valódi felelősségtől, és a feladatainak semmi köze nem volt a menedzseri pozíciójához. Ettől pedig teljesen összeomlott, folyamatosan a sírás kerülgette. „Depressziós voltam, és szégyelltem magam, mert a semmiért kaptam a fizetésemet” - állítja. 2014-ban végül otthagyta a munkahelyét.

A parfümvállalat ügyvédje Desnard vádjaira azt felelte, hogy a négy év alatt egyszer sem jelezte, hogy unatkozna. A per már elkezdődött a párizsi munkaügyi bíróságon.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére