Belehalt a darázscsípésbe a népszerű magyar rockzenész

origo.hu • 2022. július 24., vasárnap •
Meghalt a Tales Of Evening zenekar gitárosa, Ribarics Tamás. A zenész egy darázscsípés következtében került kómába, 13 napig küzdött az életéért, de végül feladta a harcot. Halálhírét a H-music Hungary jelentette be a Facebookon.
Belehalt a darázscsípésbe a népszerű magyar rockzenész

A napokban írtunk róla, hogy Tales of Evening gitárosa, Ribarics Tamás súlyos kómában fekszik, miután egy darázs megcsípte. A hírt egyik ismerőse osztotta meg Riba nevében a zenész Facebook-oldalán: "Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő, nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni" - írták akkor a bejegyzésben, most pedig egy még szomorúbb hírt osztottak meg.

A H-music Hungary a Facebook oldalán bejelentette, hogy a gitáros a mai napon elhunyt. "Nagyon szomorú hírünk van.

Ribarics Tamás a Tales Of Evening gitárosa a mai napon elhunyt. 13 napig küzdött, hogy legyőzze a darázscsípés következtében kialakult kritikus, kómás állapotot. Sajnos ma elvesztette a harcot.

46 éves volt. 2012, az első Tales Of Evening lemez óta dolgozott velünk.

Isten veled Riba, jó utat - köszönjük a a sok jó zenét, lemezeket, koncerteket!" - írták a bejegyzésben, majd közzétették a zenész családjának és zenekarának üzenetét is.

"Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim!

Tudom, hogy több ezren szorítottatok nekem, imádkoztatok értem, és a mai napon 10:55-ig kerestem a kiutat testem sötét rabságából. Sajnos nem találtam meg a hozzátok visszavezető utat. Könnyezve, egyik kedvenc dalommal a fülemben elmentem örökre...
Búcsúzom tőletek ... drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim..."

A Tales Of Evening üzenete: "Kedves TOE rajongók, zenésztársak, barátok, ismerősök. Nagyon hálásak vagyunk, amiért ennyien szurkoltatok, igaz Barátunknak, zenésztársunknak.

Sajnos ma Ribarics Tamás, Riba elbúcsúzott tőlünk, örök, pótolhatatlan űrt hagyva maga mögött. Nincsenek szavak a történtekre.
Most csak a rengeteg, felbecsülhetetlen értékű szeretetre és odaadásra tudunk gondolni, amit Tőle kaptunk. Mindig velünk maradsz!"

közösség

további frisss

lap tetejére