Befogadtak egy ukrán menekültet, egy hét után elcsábította a brit családapát

pestisracok.hu • 2022. május 23., hétfő •
A 29 éves biztonsági őrként dolgozó Tony Garnett 28 éves élettársával és két közös gyermekükkel élt Bradforban, majd a háborút látva döntött úgy a pár, hogy segítenének egy menekültnek. Így került hozzájuk a 22 éves Szofija, aki az ostrom alatt álló Lviv városából érkezett hozzájuk. Két hét múlva azonban a szőke szépség az apukával együtt távozott, hogy közösen új életet kezdjenek – írja a Mirror.
Befogadtak egy ukrán menekültet, egy hét után elcsábította a brit családapát

Tony elmondta, hogy ő segítene szeretett volna. Az ő nagyapja hatvan éve menekült el Oroszországból az Egyesült Királyságba, és mások segítségével tudott új életet kezdeni. Ő is szeretett volna jót tenni, de a dolgok váratlan fordulatot vettek.

Múlt szombaton azonban úgy alakult a helyzet, hogy a párom, Lorona elkezdett Szofijával ordítozni, csúnyán beszélt vele, elmondta fűnek-fának, amitől ő sírva fakadt. Ezután azt mondta nekem, hogy nem tud így tovább velünk maradni. Ekkor fordult át bennem valami, ezen a ponton döntöttem el, hogy vele megyek én is. Nagyon sajnáljuk, hogy fájdalmat okoztunk ezzel, de őszintén mondom, hogy olyan kapcsolatot fedeztem fel Szofijával, amilyenben még soha nem volt részem

– árulta el. Az újdonsült szerelmesek most azon dolgoznak, hogy megtalálják új közös otthonukat. A hátrahagyott feleség az újságíróknak azt mondta, fenntartásai voltak azzal kapcsolatban, hogy idegent engedjen be az otthonába, de végül úgy döntött, az a helyes, ha segít Ukrajna népén. Az anya később azonban állította, hogy óvatos lett, amikor észrevette, hogy Szofijának nem érdeke beszélni vele, és csak akkor csinosította ki magát, beleértve a „vörös rúzst és a mélyen dekoltált felsőket”, amikor Tony hazaért a munkából – írja a Mirror.

Kép: msn.com

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére