BecsületSZÓ: háború, kaland, szerelem egy lenyűgöző kötetben

• 2021. október 08., péntek •
Világháborúk, kommunista megszállás, bebörtönzés, kaland és szerelem: mindből jutott Boda Barbara Izabella most megjelent kötetébe, a BecsületSZÓ című könyvbe, amely egy szombathelyi kisfiú történetét meséli el lenyűgöző stílusban. Bemutató 13-án délután a könyvtárban!
BecsületSZÓ: háború, kaland, szerelem egy lenyűgöző kötetben

A huszadik századi Magyarország viharos eseményeit követően, a második világháború után külföldre szökött Miki elismert újságírói karriert valósított meg az Egyesült Királyságban. A személyes elbeszélésekből, levéltári adatokból, újságcikkekből és családi történetekből összeillesztett könyv egyedülálló perspektívát kínál a történelem folyásáról: világháborúk, kommunista megszállás, bebörtönzés, kaland és szerelem mind megtalálhatóak ebben a történetben, amelybe visszavonhatatlanul beleszövődik az író múltja és jövője.

Ez a könyv tisztelgés egy rég elporladt kor, s egy ifjú bátorsága és elhatározása előtt.

A 2021. október 13-án (szerda) 17 órakor kezdődő bemutatónak a Berzsenyi Dániel Könyvtár (Dr. Antall József tér 1.) ad otthont, a 4. emeleti előadótermében.
A szerzővel Budai Rózsa újságíró beszélget. A kötet a helyszínen kedvezménnyel megvásárolható. A könyv a Szülőföld Könyvkiadó gondozásában jelent meg.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére