„Bármilyen furcsa, én a fiataloknál tarolok” – mondta Karácsony idős emberek gyűrűjében

• 2021. szeptember 17., péntek •
„Egyetlenegy probléma van, hogy buta. Egyszerűen semmit nem tud megtanulni. Se a jogsit nem tette le, sem az iskolát nem végezte el. Aztán így volt egyetemi tanár?” – tette fel a kérdést egy járókelő a Telexnek.
„Bármilyen furcsa, én a fiataloknál tarolok” – mondta Karácsony idős emberek gyűrűjében

Egy napig követte kampánykörútján Karácsony Gergelyt a Telex. A portál videójában igyekezett bemutatni, hogyan viselkedik az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, ha a szavazókkal találkozik.

A 14 perces videóból, amelyet alább lehet megnézni, néhány érdekes részletet emeltünk ki.

„Sugárzik róla az egyenesség, a higgadtság. Tudja lépésről lépésre, hogy hogy akar haladni előre. Ő lehet a közös nevező” – mondta Karácsonyról egy idősebb asszony. Mivel az utcafórumokon is zömében idősek voltak jelen, feltették a kérdést Karácsonynak, hogy kik is az ő szavazói.

„A politikiai rendezvényekre, nyilván az időpontból is kifolyólag, az idősebbek jobban ráérnek, ezzel együtt is bármilyen furcsa, én a fiataloknál tarolok” – jelentette ki Karácsony, miközben a háttérben csak idősebb embereket lehetett látni.

A tévében is jól néz ki, csak egy kicsit kövérebbnek néz ki, most itt vékonyabb”

– mondta egy másik idős asszony az ellenzéki politikusnak.

Nem mindenkinek volt azonban jó véleménye a főpolgármesterről.

„Egyetlenegy probléma van, hogy buta. Egyszerűen semmit nem tud megtanulni. Se a jogsit nem tette le, sem az iskolát nem végezte el. Aztán így volt egyetemi tanár?” – nyilatkozta egy járókelő a Telexnek.

Karácsonyt megkérdezték az Oktatási Hivatal minapi vizsgálatának eredményéről is, amelyből az derül ki, hogy Karácsony nem oktathatott volna a Corvinuson, jogszerűtlenül alkalmazták tanársegédként és adjunktusként az egyetemen. Karácsony erre hasonlóan regált, mint pár napja egy másik riporternek: megismételte, hogy az egyetem hibája az egész.

Forrás: mandiner.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére