Az Oroszlánnak jó irányba halad az élete (nov. 25)

Seprenyi Fanni • 2015. november 25., szerda •
Szerdai horoszkóp.
Az Oroszlánnak jó irányba halad az élete (nov. 25)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Optimizmusára ma szüksége lesz, semmi sincs veszve, fel ne merje adni álmait, vágyait a buktatók, akadályok miatt! Bukjon jobban! Aztán álljon fel!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ma csillapítsa Egóját, rossz tanácsadó, élni és élni hagyni sokkal fontosabb, mint felesleges emberi játszmákba bonyolódni! Nyeljen ma!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Bizalmatlansága ma éli a tetőfokát! Semmi oka feleslegesen féltékenynek lenni! Szeresse magát és másképp fogja látni a dolgokat!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Az élet szép, önbecsülése ma előre fogja vinni, szeresse magát! Ma, holnap, mindig! És a világ is szeretni fogja! A szeretet a kulcs! Mindenhez!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Sikeresnek fogja ma érezni magát! Ne feledje, sok kicsi sokra megy, aggodalomra semmi ok, nagyon jó irányba halad az életében! Kitartás és türelem!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Nagyon jól dolgozik! Most hajtson rendesen, ha télen pihenni szeretne! Zseniális ötleteket kap az Univerzumtól! Éljen vele! A képességei adottak hozzá!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Nyugalmas nap elé néz! Próbálja megőrizni higgadtságát estére is, egy férfi a környezetében megpróbálja letéríteni az útjáról. Ma ne hallgasson férfiakra semmiképpen fontos dolgokban!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Még nem késő észrevenni, hogy elveszíti legszebb gyémántját miközben a kavicsok között kapirgál! Tükörbe tudna nézni, ha elveszítené a csodát az életében? Kérjen bocsánatot! Bánja meg! Ön volt a ludas!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Kitartó és erős, pénzcentrikus gondolkodása megmérgezhet Ön körül mindent! Fogja vissza magát, az érzelmeket nem lehet sem megvenni sem eladni!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! A barátság fogalma ma megszépül Ön előtt! A lelke ki fog virágozni és csodálatos érzésben lesz része! Szeressen!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Nem tud megülni senki egy fenékkel két lovat! Bármilyen fájdalmas, még Ön sem! Fókuszáljon egy dologra és azt csinálja 100%-on! Meg fogja érni!

HALAK február 20.-március 21.

Kedves Halak! Legyen kedves és jópofa ma, humorérzéke átlendíti a holtponton, hamarosan csodálatos változás kezdődik! Az alapokat fektesse már le ma!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére