Az Oroszlán ma csúcsra járatja a boldogságot (márc. 17)

Seprenyi Fanni • 2016. március 17., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
Az Oroszlán ma csúcsra járatja a boldogságot (márc. 17)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Félelemre semmi ok, egyenesben van az élete, nyugodjon meg és várja, hogy az elvetett mag gyümölcsöt hozzon.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! A mai nap nagy kő esik le a szívéről, régi vágya válhat valóra a karriere területén. Sikeres nap lesz a mai ez egészen biztos!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ma a merték érték! Igyekezzen ne habzsolni az élvezeteket, gondoljon a holnapra is!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Szerelmes szíve dobogni fog egész nap, ha egészsége a napokban nem volt túl fényes ma kilábal belőle! Anyagi siker is garantált ma!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Boldogsága nem ismer ma határokat, szárnyalhat, és szárnyalni is fog! Élje meg a pillanatot!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Zátonyra futhat egy régi barátság, a mai napon ideje lezárni mindazt, ami nem Önt szolgálja!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ideje mérlegelni, hogy érdemes-e egy álszent helyzetben élni, vagy tiszta vizet önt a pohárba, az utóbbival egészen biztos, hogy jobban jár!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma segíthet egy családtagját, ami óriási örömmel töltheti el a szívét! Ne féljen, adni jó!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ne hallgasson másokra, csak a belső hangjára! Ne figyelje a környezete negatív hatásait! Menjen nyugodtan az úton, meglátja boldog lesz!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő Hagyja, hogy a szíve vezesse ma is. Ne görcsöljön semmin. Minden rendben lesz.

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma Ön egy igazi király! Minden dolga jól alakul! Feltétel nélkül szeretik Önt és ez a legnagyobb gazdagság a földön!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ön erős késztetést érez a pénz elköltésére, de vigyázzon, csak ameddig az a bizonyos takaró ér!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére