„Az elengedés valójában önmagunk felszabadítása”

Seprenyi Fanni • 2016. május 19., csütörtök •
Seprenyi Fanni spirituális tréner tanácsai.
„Az elengedés valójában önmagunk felszabadítása”

Nem csak a szerelemben fontos az elengedés, hanem a munkában, a családban, a környezetben, és önmagunkkal szemben is. Az elengedéstől félünk. Félünk, hogy mi lesz azután, feltesszük magunknak a kérdést, mi lesz, ha egyedül maradok? Nem találok másikat? Hova fogok menni? Mi lesz velem nélküle? Ezt szoktam meg, több mint "tizenöt"év...." Félünk, mert ki kell hozzá lépni a komfortzónából.

Meg kell tanulni, hogy mindben eredmény fájdalommal jár. Az elengedés valójában önmagunk felszabadítása. A koloncoktól való elválás, amiket mi akasztottunk saját magunkra. Ugyanúgy ahogy felruháztuk az adott személyt vagy a helyzetet olyan tulajdonságokkal, amikkel lehet, hogy az sosem rendelkezet. Az illúzióba kapaszkodunk. Az egó azt mondja " az vagy, amid/akid van" ez óriási hazugság a lelkünknek. Az vagy aki vagy! Te egyedül kell, hogy egész legyél!

Egyedül kell készen állnod. Nem mástól kell függővé tenned a boldogságod és az eredményeid. Ha egyedül boldog vagy, csak akkor lehetsz boldog mással. Na, és itt jön a nagy kérdés! Ha meg tudnád, hogy három hónapod van hátra az életedből elherdálnád az idődet?

Vagy élveznéd azt az ajándékot, ami az életed. Ha megtudnád, hogy három hónapod van hátra, ugyanaz az után a busz után futnál, ami nem vesz fel? Ugyanúgy bemennél dolgozni, vagy elkezdenéd az álmaid életét élni? Ugyanott ébrednél reggelente? Nem! Soha többet nem spórolnál, mernél kilépni a langyos semmiből és mernél végre szeretni.

Mondd, hogy mernél az lenni, aki valójában vagy, és nem a rossz társadalom mellékterméke.  Hidd el, hogy Te egy csodálatos ember vagy! Hétmilliárd ember közül nincs meg egy ilyen, mint Te!

Nincs ugyanez a test-lélek-szellem kód! Nincs! Te vagy az egyetlen! Azt tanácsolom, hogy kezdj el élni! Tálald meg önmagad! Vigyorogj reggeltől estig.

Soha ne érd be kevesebbel, mint amennyit megígértél magadnak! Ne szabj magadnak határidőt! Kezdd el szeretni magadat most azonnal! És ne feledd, hogy minden nap egy mini élet! Óriási ajándék! Ne tékozold olyan dolgokra, amik méltatlanok a te értékrendedhez! Vedd körbe magad olyanokkal, akik építenek és hisznek benned! 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére