Az Egyesült Államok és Magyarország szerepe az átalakuló világrendben - előadás az MCC-ben

• 2022. december 01., csütörtök •
Angol nyelven zajlik, de szinkrontolmácsolás is lesz a Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központjának december 9-i programján: Gladden Pappin, a Dallasi Egyetem doncense tart előadást az amerikai politika aktuális történéseiről, és arról, hogy Magyarország miként navigálhat sikeresen az előttünk álló zűrzavaros időszakban.
Az Egyesült Államok és Magyarország szerepe az átalakuló világrendben - előadás az MCC-ben

A Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központja Gladden Pappint, a Dallasi Egyetem docensét hívta meg a december 9-én, pénteken délután 5 órakor tartandó programjára, amelynek címe: Az Egyesült Államok és Magyarország szerepe az átalakuló világrendben.

Az ukrán háború egy sor váratlan és hirtelen globális változást idézett elő. Míg Amerika megerősítette az európai politika feletti hatalmát, a világ más részein a Nyugat szankciós politikája sebet ütött a hitelességén. Eközben a novemberi amerikai választások, úgy tűnik, újra jobbra fordíthatják a politikát a Kongresszusban. Előadásában Gladden Pappin kifejti az amerikai politika aktuális körvonalait, és hogy Magyarország miként navigálhat sikeresen az elkövetkező zűrzavaros években.

Az esemény angol nyelven zajlik, de  szinkrontolmácsolás lesz. Időpont: 2022. december 9. péntek, 17:00 óra.
Helyszín: szombathelyi MCC képzési központ, Szombathely, Petőfi Sándor u. 6. II. emelet.
A rendezvény látogatása ingyenes, de létszámkorláttal valósul meg.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

közösség

további frisss

lap tetejére