Aurevoir az MMIK-ban: Nem búcsúzkodni jönnek

• 2022. november 07., hétfő •
Szombathelyen koncertezik hamarosan az Aurevoir, az utóbbi esztendők népszerű etnobeat zenekara: november 12-én, szombaton az MMIK-ban látható és hallható a népzenét a rockkal, a punkkal és még ki tudja, mi mindennel vegyítő muzsikustársaság.
Aurevoir az MMIK-ban: Nem búcsúzkodni jönnek

Hogy mi a titka az ősi magyar dallamokból táplálkozó, mégis nagyon mai zenéjüknek, mindenki másképp fogalmazza meg. Mi úgy véljük, ez a csapat úgy lopja be magát az ember szívébe, hogy az óvatlan zenehallgató nem is tudja, vajon a messziről és mélyről jövő, ösztönösen bennünk lévő magyar népzene szépsége ragad magával, vagy az angolszász beatből táplálkozó, körülöttünk lévő világot kitöltő, korszerű könnyűzenére ismerünk rá benne, netán a két külön világ fülünknek kedves elegye a varázserő? Mindegy is, a zenészek sem elmélkednek ezen sokat, az etno műfaj a vérükben van, a többit pedig csak úgy, időközben szívták magukba talán.

Csoda-e, hogy zenéjükre már nemcsak itthon, de a határokon túl is sokan kíváncsiak? Most Szombathelyen csendülnek fel az Örvény, az Utánad vagy a Mutatvány dallamai, a koncertre november 12-én, szombaton 21 óráig kell várni!

Kép: wikipedia

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére