Amit mindig pótolni kell a szerszámok világában

szponzorált tartalom (x) • 2021. november 27., szombat •
Vannak olyan dolgok az életünkben, amelyeket hiába vettünk meg, mégsem dőlhetünk elégedetten hátra örök időkig, hiszen előbb vagy utóbb elfogynak. Ilyenek az ételek és italok, amelyeket elfogyasztunk, de a tisztálkodásra és szépítkezésre szolgáló termékek is csak rövidebb ideig szolgálnak minket híven.
Amit mindig pótolni kell a szerszámok világában

Akárhogy is csűrnénk, csavarnánk a dolgot, bizonyos dolgokat újra és újra meg kell vennünk, egyszerűen azért, mert elfogynak.

Miért nem árt, ha a fejedben tartod, hogy mik fogynak el gyakran?

Nagyjából le is írtuk a fogyóeszközök kategóriáját, de a hétköznapi használati cikkek helyett most a szerszámok világával kapcsolatos kiegészítőket és fogyótermékeket szeretnénk számba venni, mégpedig annak érdekében, hogy megjegyezhesd, mi mindent kell majd időnként pótolnod a saját készleteidben.

Miért fontos ez? Azért, mert így jobban odafigyelsz a fogyatkozókészletekre, és még azelőtt lehetőséged lesz pótolni, mielőtt olyan pillanatban pislognál nagyokat a tárolóra, amikor azonnal szükséged lenne valamire. 

Egy szó, mint száz, ezeket a dolgokat tartsd figyelemmel, hogy ne fogyjanak el! Az Elefántszerszám.hu Webáruház kéziszerszámai között mind a kiegészítő, mind pedig a fogyóeszközöket megtalálod.

Fogyóeszközök a szerszámok világában

Csavar, csavaranya, szeg, szigetelőszalag és bilincs. Ezek a legalapvetőbb dolgok, amelyekről tudjuk, hogy gyakran kifogyunk belőlük, ezért folyamatosan pótolni kell a készletet, ha a kellemetlen helyzeteket el szeretnénk kerülni. 

Persze ez nem áll azokra, akik csak évente egyszer hajlandóak szerszámot venni a kezükbe, hiszen a ritka alkalmakhoz akár előtte is fel lehet készülni. Sokkal inkább azoknak fontos, akik azt szeretik, ha a környezetükben kiválóan működnek a dolgok.

Fóliák és ragasztószalagok

Ez a szigszalag kategóriája, de más termékek is idetartoznak. Például a tömítésre alkalmas szalagok, de a csomagoláshoz szükséges ragasztószalagokat és csomagolófóliákat is idesorolhatjuk. Vagy ezeket is alkalmanként be kell szerezni, illetve használat után pótolni, vagy külön fejben kell tartani, hogy be kell szerezni őket, amikor szükségünk lesz rájuk. 

A tapadószalag-felhordóval használhatjuk a papírszalagokat, a kétoldalú ragasztók kiválóak például szőnyegek rögzítéséhez, de barácsoláshoz is jól jöhetnek. S persze itt érdemes megemlíteni a ragasztópisztolyba való patronokat is.

Más fogyótermékek

Amik kapcsán még a készletet szemmel kell tartanod, azok a már említett szegek, csavarok, csavaranyák, s ezen felül a tömítésre és feszesebb rögzítésre szolgáló alátétek, tömítők, csatlakozók és rögzítőkészletek is. 

A kábelsaruk, a hernyócsavarok és a zsugorcsövek is jellemzően ezt a kategóriát gazdagítják, ahogy a patentek és a bilincsek is. A dugókészletek, a reteszelők és a tűzőgépkapcsok is ide tartoznak, rengeteg más holmi mellett természetesen.

Nagyon fontos, hogy tartsd szemmel a saját fogyókészleteidet, és még akkor pótold őket, amikor még nem ürült ki teljesen a készlet!
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére