Ágyvásárláson töröd a fejed?

szponzorált tartalom (x) • 2022. július 24., vasárnap •
Az életterünk, az életünk egyik legfontosabb bútordarabja a franciaágy, hiszen időnk jelentős részét töltjük itt akár alvás, akár ébrenlét idején, és ha az éjszakáink nem sikerülnek túl jól, az bizony jócskán rányomja a bélyegét a következő napunkra is.
Ágyvásárláson töröd a fejed?

Éppen ezért bír kiemelt jelentőséggel az ágyválasztás. Ha nem jól választunk, akkor azt bizony pár napon belül érezni fogjuk, amikor is elgémberedett végtagokkal kászálódunk ki az ágyból úgy, mint akit épp agyonvertek.

Hogy ezt biztosan elkerüld, tekintsd meg a Prémium bútoráruház franciaágy kínálatát, és biztosan megtalálod a hozzád illő darabot, amely hű társad lesz éjszakánként!

Alapos tervezés nélkül ne vásárolj!

Egy franciaágy vásárlása soha sem lehet spontán cselekedet, hiszen mivel nem egy olcsó befektetés, így mindenképpen évekre vesszük meg ezt a kiemelt jelentőségű bútordarabot, ezért aztán valóban elkerülhetetlen az alapos tervezés.

Első körben azt érdemes végiggondolni, hogy szükséged van-e az ággyal együtt némi tárolóhelyre is, hiszen ha amúgy kevés a pakolási lehetőség az otthonodban, akkor mindenképpen érdemes ágyneműtartós vagy beépített polcos változat mellett dönteni.

Ha viszont bőven jut elég tároló a lakás vagy a ház többi részében, akkor maradhat csupán a pihenés, az alvás a leendő franciaágyad egyetlen funkciója. 

Ám még ekkor sem ér véget a döntési folyamat, hiszen azt is meg kell határoznod, hogy milyen anyagból készüljön az ágykeret, és itt mindenképpen vedd figyelembe azt is, hogy van-e gyermek a háznál, hiszen ha van, akkor mindenképpen a könnyen tisztítható ágykeret mellett tedd le a voksod!

Legyen a franciaágy a szobád ékköve!

Ha jól választasz magadnak, akkor az ágyad nemcsak a mérete miatt lesz a szobád hangsúlyos része, hanem a designja miatt is.

Ha a természetesség híve vagy, akkor a tömörfa ágykeretek közül válogass, ha viszont a letisztult formák világa áll közel hozzád, akkor a skandináv stílusú franciaágyak között fogod meglelni az igazit.

Ám ha némi extravaganciára vágysz, akkor az eco bőr kárpitozással készült franciaágyakat javasolják a Prémium bútoráruház munkatársai. Ezek az ágyak már önmagukban is csodás díszként ragyogják be a szobát, ha pedig a szürke színen túl mersz olajzölddel vagy bordóval kísérletezni, az egészen biztosan meg fogja adni a hálószobád csodás alaphangulatát, ahova élmény lesz betérni egy-egy nehezebb nap után.

Ne sajnáld rá a pénzt!

Jóllehet első pillantásra talán túlságosan borsosnak tűnnek ezeknek a minőségi franciaágyaknak az árai, mégis arra biztatunk mindenkit, hogy egy percig se sajnálja magától a tökéletes éjszakai pihenőhelyet!

Hosszú évekre választasz magadnak franciaágyat, és egy rossz döntés sok időre meg fogja határozni az életedet és vele együtt a mindennapjaidat. Indíts minden napot kipihenten és teljes lendülettel!

közösség

további frisss

lap tetejére