Adomány az állatmenhelynek

vaol.hu • 2021. december 02., csütörtök •
Nem érkezett üres kézzel dr. Hende Csaba szerdán az Állatvédők Vasi Egyesületének telephelyére: több zsák állateledelt, almot és pelletet adományozott a menhelynek.
Adomány az állatmenhelynek

Az országgyűlési képviselő tüzetesen megszemlélte a nemrég állami támogatással kibővített és fejlesztett menhelyt, megismerkedett a védencekkel, és ajándékot is vitt: több zsák eledelt és almot adományozott az egyesületnek. Az állatvédő szervezet munkatársai lelkesen vezették körbe, eközben pedig a kedden elfogadott szigorúbb állatvédelmi törvények kérdését is megvitatták.

– Rendkívül lelkes, elkötelezett vezetés és számos befogadott, gondozott és gyógyíttatott állat fogadott az Állatvédők Vasi Egyesületének menhelyén. Gyerekkorom óta van kutyám, jelenleg a kétéves máltai selyemkutya, Muci a hű társam – osztotta meg Hende Csaba, majd hozzátette: az állatvédelem rendkívül fontos ügy, hiszen mintegy kétmillió ember él együtt kedvtelésből tartott társállattal Magyarországon, így az ő védelmük erkölcsi kötelessége az ország kormányának.

Elmondta: az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnökeként büszkén konstatálta, hogy az állatvédelmi törvényt kedden teljes egyetértésben fogadták el az országgyűlési képviselők. Mint mondta, ez egy történelmi nap volt.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére