A Vízöntőnek ma meg kell harcolnia a lelkiismeretével (nov. 27)

Seprenyi Fanni • 2015. november 27., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Vízöntőnek ma meg kell harcolnia a lelkiismeretével (nov. 27)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Még délelőtt kapjon észbe, hogy valami nem a régi. A lehetőség kopogtat az ajtaján, keljen fel és csinálja, ne a hátsó kertben locsolja a gyomokat! Ragadja meg a Napot! Gyönyörű ma!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Kellemetlen helyzetbe kerülhet egy barátja miatt, próbálja az Ő szemszögéből nézni a dolgokat és ne követelőzzön semmiképp!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ma konfliktusa lehet egy hozzátartozójával, próbálja a dolgokat kívülről szemlélni, akkor fog jönni a megoldás, amikor a legkevésbé számít rá! Fejezze be görcsös ragaszkodást, olyan iránt, ami Önt nem szolgálja többé!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! A sok munkának megvan a gyümölcsét. Szép kis birodalmat épített fel a kövekből, amiket mások magára dobtak! Még nem dőlhet hátra, de az irány nagyon jó!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Érdemes ma lottóznia, hiszen óriási összeg van Ön körül! A Telehold utóhatása támogatja! Az este pedig a szerelemé! Éljen, ne féljen!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Szép, kedves es okos! Kedves Szűz! Azt kell, hogy mondjam, hogy le a kalappal Ön előtt! Csodálatos ember! Szép munka!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma ideje rendezni egy régi adósságot. Nem feltétlen anyagi adósságot. Egy ígéretet a múltból, ami elmaradt. De a másiknak sokat jelent. Sokkal jobban fog aludni!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Dobja félre a maximalizmusát, ne azt nézze mit nem csináltak meg Önnek, hanem, amit igen! Vegye észre, hogy sokan fogtak össze az Ön boldogsága érdekében, legyen hálás!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Sikeres lesz a mai nap. Megérte minden plusz feladat a múltban. Ma meglesz a gyümölcse a kemény munkának! Bízzon magában, az élet jó fej lesz Önnel!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Dicsérje és szeresse azokat, akik jók Önhöz, próbáljon meg elrugaszkodni a földtől pár órára, ma ne a realizmusa uralkodjon magán! Álmodozzon!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma meg kell harcolnia a lelkiismeretével, nehezebb lesz, mint gondolná, de sikerrel fog járni! Hosszú idő után végre pontot tehet egy régóta fejfájást okozó ügy végére!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halacska! Maga körül rengeteg ember van, akiket elfelejtett értékelni, ma ne elvárjon, hanem kérjen, ne szidjon, dicsérjen! Megismeri a szavak erejét!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére