A Vízöntő fejtse meg álmait, azok üzenetek! (dec. 9)

Seprenyi Fanni • 2015. december 09., szerda •
Szerdai horoszkóp.
A Vízöntő fejtse meg álmait, azok üzenetek! (dec. 9)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! A mai napon nagyszerű állásajánlatot kap, ne habozzon elfogadni! Ez lesz a biztos, a jelenlegi a bizonytalan!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Közlekedjen ma óvatosan, mert baleset lehetősége áll fent. Aminek meg kell történnie az megtörténik!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Lazítson, túlhajszolja magát, aminek a családja is kárát látja. Mérlegeljen, a döntés az Öné!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Utazás van kilátásban, igyekezzen sok időt tölteni a családjával! Elfáradt év végére, pihenjen!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ön igénylik a figyelmet, mindent elkövet, hogy meg is kapja! Nagyon kreatív, ennek ma különösen hasznát veszi

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Érdemes lépéseket tenni annak érdekében, hogy magasabb szintre emelkedhessen! Képes rá, csak Önön múlik!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Hatalmas energia birtokában van, használja ki! Párja nagyra értékeli Önt!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Figyelmének nagy részét munkája fogja majd elvonni. Örüljön ennek!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma komoly lehetőség van kilátásban, fogadja el. Ne habozzon.

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! A szavaknak óriási ereje van! Ne beszéljen ma csúnyán senkivel, főleg önmagával ne, legyen elfogadó és toleráns, meglátja, megéri!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Fejtse meg álmait, mert üzennek Önnek. Óvatosan duhajkodjon.

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Amennyiben nincsen párja, ma járjon nyitott szemmel. Válogasson kedvére.

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott és az életem tudatos irányítója. Ezalatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok, hozzád ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz Bennem, a másiknak még érnie kell és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére