A Vízöntő életében ma a béke és a szeretet uralkodik (nov. 24)

Seprenyi Fanni • 2015. november 24., kedd •
Keddi horoszkóp.
A Vízöntő életében ma a béke és a szeretet uralkodik (nov. 24)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma megtalálhatja a harmóniát abban, amiben a legkevésbé keresné, ne keressen miérteket, élvezze a pillanat varázsát!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Legyenek ma határozottak az elképzelései, higgyen abban, amit csinál, nem csak a cél a fontos, hanem az oda vezető út!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Elsőre úgysem fog sikerülni, de minden többször próbálja annál jobb lesz! Ha feltétel nélkül szeret Önt is feltétel nélkül fogják szeretni és onnantól kezdve nyert ügye van!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Az életét ma különösen élni kell, úgy élje meg ezt a napot, ahogy szeretné, hogy ne kelljen úgy szeretnie, ahogy mások élik meg.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Van, hogy egy pillantásáért az életét adná, van, hogy azt gondolja azt a valakit már ezer éve ismerte, megbízik benne, pedig most látta életében először, de mégis van valami, ami megfogta benne, nem tudja, hogy mi az, nem kell, hogy Önhöz érjen mégis megérinti.

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Öltözzön melegen, megfázás fenyegeti! Szépen alakulnak a dolgai! Ne pánikoljon, jobb lassan haladni előre, mint gyorsan leesni az almafáról, vagy a lépcsőről!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma megtanulja, hogy nem Ön az egyetlen a világon, nem mindig lehet minden úgy, ahogy Ön akarja, de amennyit a kerék megy lefelé, annyit fel is! Kitartás!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Szellemi síkon ma kimagasló eredményekre számíthat, a tudásba fektetett energia ma elkezd gyümölcsözni! Érdemes volt!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Hamarosan találkozik egy régi szerelmével, ahol maradt még parázs! Az csak Önön múlik, hogy felrobbantja vagy eloltja, de érdemes kimozdulnia!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Csodálatos szerelem van kilátásban, engedje el a félelmeit, Ön úgy tökéletes, ahogy van! Egy Oroszlánnal meglehet pillanatok alatt akkora boldogságot, mint meg soha!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Béke és szeretet ma az uralkodó hangulat! Ne vitatkozzon! A Telehold amúgy is befolyásolja a lelkiállapotát, elmúlik! Minden elmúlik!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Nagy fába vágja ma a fejszéjét, az új dolog keményebb, mint várta, de hősiesen helyt áll és kitart a céljai mellett! Győzelmet arat!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére