A végén robbantott a Falco

• 2020. január 18., szombat •
Az utolsó negyed előtt még 66:69 volt az állás, aztán lelépte ellenfelét a Szombathely.
A végén robbantott a Falco

Már az első negyed rendkívül szoros csatát hozott: a Falco diktálta az iramot, de a Kaposvár becsülettel állta a sarat és Sztojan Ivkovics legénysége nem hagyta ellépni a szombathelyieket, így 18:21-gyel zárult az első etap.


A folytatásban sem változott a játék képe, igazi, adok-kapok alakult ki a csapatok között és Davis vezényletével 1 pontra zárkóztak a somogyiak. Gasper Okorn rögtön időt is kért, ám ez sem lendített sokat a Falco szekerén, ugyanakkor a Kaposvár sem tudott nagyobb fordulatszámra kapcsolni, így 1-2 ponttal továbbra is a bajnoki címvédő járt előrébb. 43:47-nél szusszanhattak a csapatok.


Szünet után bár a Szombathely kezdett jobban és 7 pontos előnyre sikerült szert tennie, Norfleet, majd Dramicsanin hamar 3 pontnyira csökkentette a különbséget. A 3. negyed második felében ismét csak 1 pont volt a csapatok között, ám Váradi és Perl kosaraival végül 66:69-cel zárult a játékrész.


A kaposvári győzelmi illúziókat Perlék a záró etapban végérvényesen szétzúzták. Szinte állva hagyta a somogyiakat a címvédő. Filipovity és Perl kosaraival már 10-et számoltak a szombathelyiek a hazaiakra. És ezzel még nem volt vége a Falco szárnyalásának, olyan fokozatba kapcsolt mások mellett Perl is, amire a Kaposvár már nem tudott válaszolni. A végeredmény: Kaposvár - Falco 78:98. 

 

Fotó: bb1.hu 

közösség

további frisss

lap tetejére